Canım araştırmalarıma göre adete az gün kala t bölgesi c den daha koyu çıkarsa hamile olduğun anlamına geliyormuş.. Ama adetine 10 gün varmış Nasıl oldu anlamadım belki de geç yumurtladın.. Bu arada gebelik takvimi yapmışsın hamile olduğunu mu öğrendin merak ettimarkadaşlar niye kimse cevap yazmıyor az önce gene yaptım ilk beliren t oldu ve çok koyuydu c silik anlamıyorum ya genemi yani uf ilişkiye girmekten bıktım artık ya.10 gün var adetime bu durumu yaşayan oldu mu lütfen biri cevap yazsın.
yok canım hamile değilim öyleysede henüz bilmiyorum ama bu çift çizgi t nin koyu olması kaç gün sürer ki. 4 gün üst üstte çıkabiliyormu acaba ?Canım araştırmalarıma göre adete az gün kala t bölgesi c den daha koyu çıkarsa hamile olduğun anlamına geliyormuş.. Ama adetine 10 gün varmış Nasıl oldu anlamadım belki de geç yumurtladın.. Bu arada gebelik takvimi yapmışsın hamile olduğunu mu öğrendin merak ettim
benımde boyle cıkıyo senın kı gıbı...Bat 1 hafta kala az önce yaptığım test yorumlar mısınız lutfen bilgisi olan arkadaşlar cvp bekliyorum
kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın.... 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...
ALLAH binekere razı olsun yaa ne guzel yazmıssın vallaa.... evet aynend edıgın gıbı oldu. 16.günü testım sılıklestı ve 17. gün tamamen sılık oldu. ama 14.15 poztftı hatta 15.gün sabah asırı koyu ve akşam da sılıklesmıstı bıraz. ama 16.17 tamamen sılınmıstı. yalnız 2 gün sonra kasık agrım oldu bu gecen ayda oldu ovu. test yapıyorum negatıf akıntımda oluyo onu anlamıyorum. normalde zaten 14.15 te agrım hafıf oldu ama ve test poztfti. ayın 18-19 undakı agrı ve akıntıyoda anlamıyom. yumurtlamadan kalan akıntımı anlamadım kı agrıda oluyo ılıngc yanı. test de negatf.Canım ovulasyon testi sürekli pozitif çıkmaz.
11 ve 12.günlerde uzayan akıntı gelmesi artık gebelik için en uygun günlere geldiğinin göstergesi. çok güzel.
15.güne kadar uzayan akıntı olması gayet normal. 15.gün ovulasyon testi pozitif ise 24-36 saat içinde yumurtlama olacağını gösterir (sende 15.gün ya da 16. gün yumurtlama olmuştur).
Anladım kadarı ile düzenli adet oluyorsun, akıntı ve ovulasyon testinin pozitif olduğu günler gayet güzel. dediğim gibi ovulasyon testi sürekli pozitif çıkmaz. pozitif olduktan sonra maksimum bir gün daha pozitif olur o da herkeste olmaz. Yanı sende herşey yolunda maşallah.
Yumurtanın da yaşama sansı sadece 1 gündür. Bu durumda 12.gün başlayıp iki günde bir, 12,14,16,18. günler ilişkiye girerseniz bir kaç aya bebeğiniz olur canım.
Gebelik en erken adetine 2 gün kala çıkar, zaten düzenli oluyorsun maşallah, adetin gecikince test yap canım.
Kuzum allah en kisa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin sana inşallahALLAH binekere razı olsun yaa ne guzel yazmıssın vallaa.... evet aynend edıgın gıbı oldu. 16.günü testım sılıklestı ve 17. gün tamamen sılık oldu. ama 14.15 poztftı hatta 15.gün sabah asırı koyu ve akşam da sılıklesmıstı bıraz. ama 16.17 tamamen sılınmıstı. yalnız 2 gün sonra kasık agrım oldu bu gecen ayda oldu ovu. test yapıyorum negatıf akıntımda oluyo onu anlamıyorum. normalde zaten 14.15 te agrım hafıf oldu ama ve test poztfti. ayın 18-19 undakı agrı ve akıntıyoda anlamıyom. yumurtlamadan kalan akıntımı anlamadım kı agrıda oluyo ılıngc yanı. test de negatf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?