acil yardım.. özellikle muhasebeci arkadaşlarımmm

Bizim bir işçimizde aynı şekilde kendi ödüyor bazı sebeplerden. 400 tl veriyor her ay babamda ödüyor

merhaba.. Ben özel sektörde çalışmaktayım nişanlım ise devlette , eş durumundan faydalanıp nişanlım benim bulunduğum şehire gelmeyi düşünüyor bunun içinde öğrendiğimiz kadarıyla bir fiil 3 yıl sigortalı olmam gerekiyormuş ... ben şuan 2 yıl 9 aydır aynı firmada çalışıyorum fakat bazı sıkıntılardan dolayı işten ayrılacağım bunun için patronumla konuşup beni belirli bi süre idare edip çıkışımı yapmamasını, sgg masraflarını kendim karşılayım demeyi düşünüyorum fakat bu masraflar ne kadar olur bu konuda hiç bir bilgim yok aramızda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok memnun olurum..
O süre ya 1 ya 2 yıla indi diye kalmış aklımda, yeni indi diye. İyice bir araştırın.

İsyerinin sgk dan faydalangi tesvike gore degisebiliyo ama en az 250 olur yani isci sayisindan dolayi aldigi tesvige bagli

250-300 diyenler olmus..ne tesvigi olursa olsun böle bir dusuk rakam yok..normal sartlarda 470 tl ödemeniz gerekiyor..

Back
X