Acil yardım rahimde kasılma 21 haftalik

Birinsann

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
1.473
775
73

Kasılma varsa neden ilaç falan vermesi sana anlamadım. Magnezyum falan kullanıyor musun magnezyum eksikliği de kasılma yapıyor. Adet sancigi gibi de sancin oluyor mu belden ya da kaşıklardan vuran ?

Kasılma varsa neden ilaç falan vermesi sana anlamadım. Magnezyum falan kullanıyor musun magnezyum eksikliği de kasılma yapıyor. Adet sancigi gibi de sancin oluyor mu belden ya da kaşıklardan vuran ?
Hicbi ilaç vermedi ben zaten hap icemiuorim birden bel boşluğuma sancı vuruyor çok sık olmuyo ama kasık ağrım çok var

Uzaninca azaliyo ama karnım sertlesmesi çoğunluk gecmiyo bide çok uzanamiyorum kızım var çok yaramaz
Şimdi kendimden yola çıkarak söyleyeyim 27 haftalık sezaryen ile erken doğum yaptım. Ama benim serklajim falan vardı farklı bir konu riskli hamilelik grubundaydim ben.
Bayramda sabah erken belimden kasıklarıma vuran bı ağrı başladı aynı adet sancisiydi sanki söküldü sökülecek öyle bi ağrı sonra yavaş yavaş şiddeti artmaya başladi aynı zamanda bebek de kasiliyordu karnımda, bende ağrı kesici kasılma önleyici endol fitil vardı onu attik ama fayda etmedi sancılarımin sıklığı artti 5dk da 1 oluyordu neredeyse ama kasılma geldiği an çok kötü oluyordum 2-3 gün sonra acil sezaryene alındım hastaneye yattım doktor nst bağladı sancılarım düzenli çıktı tedavi uygulandı ama olmadı doğum gerçekleşti.
Bir de enfeksiyonun olabilir mi şuan çünkü enfeksiyon da çok kasılma sancı yapıyor ve erken doğuma sebep verebiliyor

Yok canım enfeksiyonun yeni bakıldı yok şuan yani doktor sadece ultrason ile bakınca kasılma var dinlen ayaklarını uzat dedi ama hiç icim rahat değil ben dikkat etmedim kasılma nasıl olur diye doktor dedikten sonra bakiyorum baya baya kasılma var bende yani

Su içimini arttır bı o da çok farkediyor 3litre iciyorsan 4 litre ic bakalım

Suyu iciyorim ama o kadar çok icemem sırt ağrısı için pki napabilirim fikir versenz
Çünkü doktorlar kasilmayi onlesin diye bol su öneriyor o yüzden öyle dedim. Yani sırt ağrısı için sıcak mi tutsan dicem havalar çok sıcak zaten ilaç olarak en fazla parol içiliyor o da pek biseye de fayda etmiyor bilemedim

Cok sağol cnm çok stress yptm şu kasılma işlerini ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…