Bir daha mesaj atıp kendini küçük düşürme seni eğlenebileceği kadınlar ile karıştırmış sen tepki gösterince uğraşmak istememiş. Üstüne mesajlarıda yağdırınca sen, "Başa bela olur bu" düşüncesine girmiş ki kesinlik ile dönüş yapmamış.
güzelim anan seni kadir gecesi doğurmuş görsene şansını....
bir de ben saf bi şekilde kendimi tam anlamıyla buna anlattım, zoru sevdiğimi imkanısızn peşinden koştuğumu hırs yaptığımı söyledim.bu özelliklerimle beni etkilemesinin aslında tek yolu kaçmaktı.belki o bilinçli bi şekilde kaçmamıştır, gerçekten istemiodur evet olablr ama ben hırs yaptım bunu işteolumsuz da soğuk da olsa bi cevap verse zaten ben istemezdim.ama cevapsız bırakması kötü oldu çok..gece eve döndüğümüzde konuşurken hala devam edecek gibi konuşuyordu, uykudan uyandırdığı için sonra konuşurz demişti.elde edememiş olmasına rağmen konuştk o gece.yani tek amacı gecelik bi ilişki değildi sanki, o kadar sığ değil en azından öyle umuyrm :// gittğimiz mekandaki çalışanları tanıyordu ve hepsine beni tanıttı, bi daha geliriz dedi onlara da.benim hakkımda aklında en ufak kötü bişey olmasın aklında sorular varsa lütfen sor fln dedi.ciddi gibiydi aslında, neden böyle oldu anlayamıyorum
Bir daha mesaj atıp kendini küçük düşürme seni eğlenebileceği kadınlar ile karıştırmış sen tepki gösterince uğraşmak istememiş. Üstüne mesajlarıda yağdırınca sen, "Başa bela olur bu" düşüncesine girmiş ki kesinlik ile dönüş yapmamış.
Allah'ı inkar edenin işinden kültüründen mevkiisinden hayır gelmez.Hiç bulaşma ucuz kurtulmuşsun.
allahı tanımayan içinde allah korkusu olmayan bi adama ısrarla yaklasma cesaretine hayran kaldım . Sonra yok kafasını kesdı çope attı yok 10 kısıyle beraber tecavuz ettıler yok namusumu kirletti yok ıc organlarını cıkarıp posete koyup gömdü .. Kaşınıyosunuz arkadasım kaşınıyosunuz . Hiç adam kalmamış gibi ateist bi insanın pesinde kosuosun şaşırtıcı dogrusu ki en onemliside allahı yok sayan bi insana ''iyi'' diyebiliyosun bende sence pek normal deilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?