merhaba kızlar acil fikrinize ihtiyacım var:/ part time olarak çalıştığım yerden tanıdığım 29 yaşında yakışıklı diyebileceğmz biri ile işte çok iyi anlaşıyorduk.ikimizin de etkilendiğini söyleyebilirim birbirimizden.sonra mesajlaştık vs derken buluşmak istedi benimle.bi akşam yemeğine davet etti.fakat bu ateist, gün aşırı içki içen bi insanmış.rakı-balık olan bir yerde oturduk.aramızda 6 yaş olmasına rağmen benim olgun konuşmalrımdan etkilendiğni falan söyledi.(23 yaşındaym).şimdiye dek kimseyle çıkmadığımı öğrendiğinde şaşırdı, benim tecrübeli olduğumu düşünmüş hep.kendisi pekçok kızla gezmiş hatta. beni de onun gibi sanmış.eğer kimseyle çıkmadıysan bu tamamen senin suçun dedi.birisine sevgilim demek için neden bu kadar zorladığımı, şans vermediğimi sordu.neyse..gecenin sonlarına doğru içkinin de etkisiyle benle yakınlaşmaya çalıştı.ama ben bi şekilde idare ettim ve izin vermedim öpmesine vs.sonra ona biraz da sarhoşsun diyince sinirlendi biraz.eve döndüğümüzde telefonla aradı söylemek istediğim o kadar çok şey var ki sana..dedi.bütün gece zaten sevgili olmak ister gibi davrandı hep.sürekli iltifatlar etti bir de.ama sonrasında 2 gün geçti ve ses çıkmayınca ben ona nasılsın diye msj attım.cevap vermedi.5 gün sonra bir iş için tekrar karşılaştık, hiçbirşey olmamış gibi elimi sıktı.konuştuk bir kaç kelime işle ilgili.sonra o günün akşamı sence de yok mu bir gariplik aramızda diye msj attım.ve yine cevap yok! bunların üzerinden 1 ay geçti şimdi.onu bir daha görmeyeceğim çünkü part time iş bitti artık.ama ben ondan çok etkilendim ve onunla tekrardan buluşmak istiyorum.ne yapmalym bir mesaj daha atmalı mıyım, yoksa yine cevapsız mı kalırım
şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler..