acil yardım s.o.s. :(((

doirani

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
3
0
16
İstanbul
merhaba kızlar acil fikrinize ihtiyacım var:/ part time olarak çalıştığım yerden tanıdığım 29 yaşında yakışıklı diyebileceğmz biri ile işte çok iyi anlaşıyorduk.ikimizin de etkilendiğini söyleyebilirim birbirimizden.sonra mesajlaştık vs derken buluşmak istedi benimle.bi akşam yemeğine davet etti.fakat bu ateist, gün aşırı içki içen bi insanmış.rakı-balık olan bir yerde oturduk.aramızda 6 yaş olmasına rağmen benim olgun konuşmalrımdan etkilendiğni falan söyledi.(23 yaşındaym).şimdiye dek kimseyle çıkmadığımı öğrendiğinde şaşırdı, benim tecrübeli olduğumu düşünmüş hep.kendisi pekçok kızla gezmiş hatta. beni de onun gibi sanmış.eğer kimseyle çıkmadıysan bu tamamen senin suçun dedi.birisine sevgilim demek için neden bu kadar zorladığımı, şans vermediğimi sordu.neyse..gecenin sonlarına doğru içkinin de etkisiyle benle yakınlaşmaya çalıştı.ama ben bi şekilde idare ettim ve izin vermedim öpmesine vs.sonra ona biraz da sarhoşsun diyince sinirlendi biraz.eve döndüğümüzde telefonla aradı söylemek istediğim o kadar çok şey var ki sana..dedi.bütün gece zaten sevgili olmak ister gibi davrandı hep.sürekli iltifatlar etti bir de.ama sonrasında 2 gün geçti ve ses çıkmayınca ben ona nasılsın diye msj attım.cevap vermedi.5 gün sonra bir iş için tekrar karşılaştık, hiçbirşey olmamış gibi elimi sıktı.konuştuk bir kaç kelime işle ilgili.sonra o günün akşamı sence de yok mu bir gariplik aramızda diye msj attım.ve yine cevap yok! bunların üzerinden 1 ay geçti şimdi.onu bir daha görmeyeceğim çünkü part time iş bitti artık.ama ben ondan çok etkilendim ve onunla tekrardan buluşmak istiyorum.ne yapmalym bir mesaj daha atmalı mıyım, yoksa yine cevapsız mı kalırım:( :( şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler..

bu arada ateist, içen bir tip dedim ama o kadar da kötü diil asla, belirtmeliyim bunu.iyi bir mevkide çalışıyor, kültürlü, eğitimli, sosyal biri.pekçok kızın hayır diyemeyeceği biri hatta.:/

Son düzenleme:
Bir daha mesaj atıp kendini küçük düşürme seni eğlenebileceği kadınlar ile karıştırmış sen tepki gösterince uğraşmak istememiş. Üstüne mesajlarıda yağdırınca sen, "Başa bela olur bu" düşüncesine girmiş ki kesinlik ile dönüş yapmamış.

Bir daha mesaj atıp kendini küçük düşürme seni eğlenebileceği kadınlar ile karıştırmış sen tepki gösterince uğraşmak istememiş. Üstüne mesajlarıda yağdırınca sen, "Başa bela olur bu" düşüncesine girmiş ki kesinlik ile dönüş yapmamış.

aynen olay bu uzak dur..

Beni tecrubeli sanmis demissin ya, burdan bile anlamaliydin seni kullanmak istemesini. Ickisini dinini kendi bilir ve senin icin onemliyse onemsizse ona gore karar alirsin, ben bunlari gectim ama hem sana bircok kizla beraber oldugunu soylemis, aralarinda senin gibi tecrubesiz olup kanip uzulen de coktur. Bana seni bir gecelik kullanmak istemis gibi geldi. O yuzden mesajlarina cevap vermiyor. Mesaj yollamamani hatta onu aklina bile getirmemeni dogru buluyorum.

Allah'ı inkar edenin işinden kültüründen mevkiisinden hayır gelmez.Hiç bulaşma ucuz kurtulmuşsun.

msj atmışsın cvp gelmemiş daha neden üstteleyip kendini küçük gösteriyosun ki ! önüne bak ondan hayr gelmez arkadaşım

bir de ben saf bi şekilde kendimi tam anlamıyla buna anlattım, zoru sevdiğimi imkanısızn peşinden koştuğumu hırs yaptığımı söyledim.bu özelliklerimle beni etkilemesinin aslında tek yolu kaçmaktı.belki o bilinçli bi şekilde kaçmamıştır, gerçekten istemiodur evet olablr ama ben hırs yaptım bunu işte:( olumsuz da soğuk da olsa bi cevap verse zaten ben istemezdim.ama cevapsız bırakması kötü oldu çok..gece eve döndüğümüzde konuşurken hala devam edecek gibi konuşuyordu, uykudan uyandırdığı için sonra konuşurz demişti.elde edememiş olmasına rağmen konuştk o gece.yani tek amacı gecelik bi ilişki değildi sanki, o kadar sığ değil en azından öyle umuyrm :// gittğimiz mekandaki çalışanları tanıyordu ve hepsine beni tanıttı, bi daha geliriz dedi onlara da.benim hakkımda aklında en ufak kötü bişey olmasın aklında sorular varsa lütfen sor fln dedi.ciddi gibiydi aslında, neden böyle oldu anlayamıyorum:(

arkadaşım adam seni tek gecelik olarak düşünmüş. Baktı öyle değil Sen oltaya gelmiyorsn sesini bırakmış. Başıma bela olur demiş. Bence o kişi şimdi birisini bulmuştur. Onunla idare ediyordur. Sen aklıma bile gelmezsn. Sen onun ne zaman aklıma gelirsin çıkıyor musun. Adam kimseyi bulamadığın da aklına gelirsin. O da seni sevdiği için ulaşmaz. Seni kullanmak için irtibata geçer. Sen Sen ol ileride sana mesaj atarsa karşılık verme. Üzülen Sen olursun. Karşıma daha iyi insanlar çıkacaktır emin ol. Ben 25 yaşındayım.0bende kimseyle çıkmadım. Bir kere çok istedim. Olmadı. Bende bekliyorum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Böyleleri ıssız adam gıbıdır, bir bakmışsın çok yakın davranır, iltifat eder, senı cok begendıgını söyler, bir bakmışsın yok olmuş, aylarca hiç cevap vermez, sonra bir bakarsın bir gün kendi döner hiçbir şey olmamış, dün ayrılmış gibi. O arada ne oldu ne bitti bilemezsiniz. Gizemlidirler, sevdı mı gercekten severler, ama yıne de uzak durulması gerekır...

bir de ben saf bi şekilde kendimi tam anlamıyla buna anlattım, zoru sevdiğimi imkanısızn peşinden koştuğumu hırs yaptığımı söyledim.bu özelliklerimle beni etkilemesinin aslında tek yolu kaçmaktı.belki o bilinçli bi şekilde kaçmamıştır, gerçekten istemiodur evet olablr ama ben hırs yaptım bunu işte:( olumsuz da soğuk da olsa bi cevap verse zaten ben istemezdim.ama cevapsız bırakması kötü oldu çok..gece eve döndüğümüzde konuşurken hala devam edecek gibi konuşuyordu, uykudan uyandırdığı için sonra konuşurz demişti.elde edememiş olmasına rağmen konuştk o gece.yani tek amacı gecelik bi ilişki değildi sanki, o kadar sığ değil en azından öyle umuyrm :// gittğimiz mekandaki çalışanları tanıyordu ve hepsine beni tanıttı, bi daha geliriz dedi onlara da.benim hakkımda aklında en ufak kötü bişey olmasın aklında sorular varsa lütfen sor fln dedi.ciddi gibiydi aslında, neden böyle oldu anlayamıyorum:(

Daha once kimseyle cikmamissiniz, gonlunuzu boyle birine hic kaptirmayin derim. O zoru falan oynamiyordur, zor biri olsa dunya kadar sevgilisi olmazdi. Tanimam etmem ama bu tarz insanlar tanidim. O cevabi vermis, size direkt soylememis ama cevabi anlatmak istemis. Seninle ugrasamam, bela olma demeye getirmis. O mekani taniyorsa da mekanda calisanlar da onun nasil biri oldugunu biliyorlardir, umarim seni o yuzlerce sevgilisinden biri sanmamislardir. Sizi uzmek istemem belki dedigim gibi biri degildir. Ama ben buna pek ihtimal vermiyorum. Her kelimesi sizi agina dusurmek icin... Ne demek seni tecrubeli sandim... Siz daha ahlaklilarini hakediyorsunuz.

allahı tanımayan içinde allah korkusu olmayan bi adama ısrarla yaklasma cesaretine hayran kaldım . sonra yok kafasını kesdı çope attı yok 10 kısıyle beraber tecavuz ettıler yok namusumu kirletti yok ıc organlarını cıkarıp posete koyup gömdü .. kaşınıyosunuz arkadasım kaşınıyosunuz . hiç adam kalmamış gibi ateist bi insanın pesinde kosuosun şaşırtıcı dogrusu ki en onemliside allahı yok sayan bi insana ''iyi'' diyebiliyosun bende sence pek normal deilsin :ssz:

Son düzenleme:

Allah'ı inkar edenin işinden kültüründen mevkiisinden hayır gelmez.Hiç bulaşma ucuz kurtulmuşsun.

neden böyle oldu anlayamıyorum diyosun ya gerçekten anlamıyormusun halaaa???

allahı tanımayan içinde allah korkusu olmayan bi adama ısrarla yaklasma cesaretine hayran kaldım . Sonra yok kafasını kesdı çope attı yok 10 kısıyle beraber tecavuz ettıler yok namusumu kirletti yok ıc organlarını cıkarıp posete koyup gömdü .. Kaşınıyosunuz arkadasım kaşınıyosunuz . Hiç adam kalmamış gibi ateist bi insanın pesinde kosuosun şaşırtıcı dogrusu ki en onemliside allahı yok sayan bi insana ''iyi'' diyebiliyosun bende sence pek normal deilsin :ssz:

ya arkadaşım kusura bakma da konuya din konusundan yaklaşman asıl senin normal olmadığını gösterir bence.. Sen dünyadaki tüm suçları ve günahları sadece ateistlerin işlediğini düşünüyorsun sanırım, küçük dünyandan kafanı çıkartırsan dış alemi anlayabilirsin aksi halde insanlar sana da anormal diyebilirler, ki ben diyorum şuan. En basiti türkiyedeki intihar, tecavüz, haram, zina vb gibi olayların çoğu ''dindar'' kesimden kaynaklanıyor. Herkesin bi inancı var iyi hoş da, her otu b.ku da dine bağlamayın yahu, sinirleniyorum sonra susmuyorum böyle işte!! :47:

Back
X