selam hukukçu arkadaşlar
benim olayım şusengözlerimebaksanab
yaklaşık 18 ay kadar önce mahallemizdeki bir siemens bayisinden tv ve çamaşır makinesi aldım.kredi kartıylada ödedim.18 taksit halinde.
tv mevcuttu.ama makine yoktu.senelerden beri tanıdığımız ve kayınpederiminde çocukluk arkadaşı olması münasebetiyle çamaşır makinesini daha sonra almak üzere dükkandan çıktıksenağlama
aradan geçen 18 ayda kah biz müsait olamadık,kah onlar yoktu.makine geldi gelmedi derken zaman geçti.
3 ay kadar öncede dondurucu aldım ve makineyi tekrar istedim.çok geçmedende adam iflas etti ve bulamıyoruz.
telefonları bende mevcut.
ama açmıyorlar.
elimde faturamda yok.
yani makineyi almadığıma dair bi belgem yok ama aldığıma dair bişeyde yok.
tek somut şey kredi kartı dökümleri.
biliyorum tamamen salaklık ama dedimya güvendim.Çok üzgünüm çoook
bu durumda ne yapmam gerekir?daha doğrusu hala yapabileceğim bişey varmı?
ne g,b, aşamalardan geçerim ve genelde nasıl sonuçlanır.
alternatif çözümleriniz varmı?
yoksa üstüne bi bardak sumu içmeliyimsenağlama
(geçen hafta içide öğlen vakitleri mahalledeki dükkana kamyon dayayıp malları boşaltmışlar.akrabamız son anda görmüş ama yetişememişkötükedihüso)

benim olayım şusengözlerimebaksanab
yaklaşık 18 ay kadar önce mahallemizdeki bir siemens bayisinden tv ve çamaşır makinesi aldım.kredi kartıylada ödedim.18 taksit halinde.
tv mevcuttu.ama makine yoktu.senelerden beri tanıdığımız ve kayınpederiminde çocukluk arkadaşı olması münasebetiyle çamaşır makinesini daha sonra almak üzere dükkandan çıktıksenağlama
aradan geçen 18 ayda kah biz müsait olamadık,kah onlar yoktu.makine geldi gelmedi derken zaman geçti.
3 ay kadar öncede dondurucu aldım ve makineyi tekrar istedim.çok geçmedende adam iflas etti ve bulamıyoruz.
telefonları bende mevcut.
ama açmıyorlar.
elimde faturamda yok.
yani makineyi almadığıma dair bi belgem yok ama aldığıma dair bişeyde yok.
tek somut şey kredi kartı dökümleri.
biliyorum tamamen salaklık ama dedimya güvendim.Çok üzgünüm çoook
bu durumda ne yapmam gerekir?daha doğrusu hala yapabileceğim bişey varmı?
ne g,b, aşamalardan geçerim ve genelde nasıl sonuçlanır.
alternatif çözümleriniz varmı?
yoksa üstüne bi bardak sumu içmeliyimsenağlama
(geçen hafta içide öğlen vakitleri mahalledeki dükkana kamyon dayayıp malları boşaltmışlar.akrabamız son anda görmüş ama yetişememişkötükedihüso)