Acil yardım!Sigara ve Burun Estetiği

yesim11

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
150
8
316
35
İstanbul
Kızlar selam. Sigara içersek yara iyileşmesi gecikiyormuş bunu çok yerde okudum , fakat burun kenarlarındaki dikiş izinin daha belirgin kalmasına neden olur mu ? Bununla ilgili bilginiz var mı ? Doktorum 2 hafta sonra içebilirsin dedi ama sonuçta dikiş izi 1 ay 2 ayda olgunlaşıyor. Şuan 1.haftam ve az önce bir tane içtim 😢

Dikiş izi ile alakası yok alerjik bir bunyeniz var ise etlerin tekrarı konusunda daha hızlanmasına yol da açabilir

Burun içi yaralara etkisi var sanırım değil mi ? İzle alakalı birsey ben de okumadım ama yine de merak ettim teşekkürler 🙏🏻

Kızlar selam. Sigara içersek yara iyileşmesi gecikiyormuş bunu çok yerde okudum , fakat burun kenarlarındaki dikiş izinin daha belirgin kalmasına neden olur mu ? Bununla ilgili bilginiz var mı ? Doktorum 2 hafta sonra içebilirsin dedi ama sonuçta dikiş izi 1 ay 2 ayda olgunlaşıyor. Şuan 1.haftam ve az önce bir tane içtim 😢
Merhaba lokalle kıkırdak operasyonu gecirecektiniz sanırım,operasyon oldumu derya werebilir misiniz acaba lütfen çok önemli benim icin

Back
X