Acil yardım ..transferın 8. Günü e2 ve progesteron testı yaptıran varmı

anne_adayi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
20
0
86
İstanbul
Acil yardım ..transferın 8. Günü e2 ve progesteron testı yaptıran varmı . Doktorun ıstegı uzerıne dun e2 ve progesteron testı yaptırdım. E2 sonucu 114, progesteron testı sonucu ıse 12,99 cıktı. Doktor hamılelık ıcın gereklı hormon salınmaya başlamış dedı. Bu durumda %70 hamılelık şansın var şuanda ama şımdıden hamıle olup olmadıgın bellı olmaz dedı. Yarın aynı testlerden bırdaha yaptırıcam. Bırde cuma gunu beta hcg + bu testeler yapılacak. Yanı buyuk gun cuma ama aklımı kacırmak uzereyım. Meraktan ölücem, bu konuda bilisi olan varmı? Lütfen yardım edin.

cnm sana umıt vermek ıstemem yınede allahım buyuktur ama bence hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu testlerden 5. gunu bende yaptırmıstım

merhaba. yazdıgın ıcın teşekkur ederım. bendende aynı testlerı ıstedıler. ne ışe yarıyor bu testler daha önce forumda hiç kimseden duymamıştım bu testleri

Son düzenleyen: Moderatör:
5. gun degerın kac cıkmıştı hatırlıyormusun. ayrıca sende gebelık oluştumu? hamılemısın? bilgi verebilirmisin

5. gun degerın kac cıkmıştı hatırlıyormusun. ayrıca sende gebelık oluştumu? hamılemısın? bilgi verebilirmisin

cnm benım progesteron 9 çıkmıştı e2 370 li bişiidi evt hamıleydım dış gebeıkten dolayı amelıyatla aldılar aynı zamanlarda bu sıtede bı arkadaşımın 160 çıkmıştı e2 si oda hamıleydı sonucta değerın onemlı dgıl ortada yukselen bır deger olması onemlı

ynnıs bılgı vermek ıstemıyorum ama Progesteron yumurtlamadan hemen sonra yumurtalıklardan salgılanan ve rahimin içini döşeyen endometrium tabakasının desteklenmesini sağlayan bir hormondur yanı bebeğin tutunmasını sağlayan bir hormon cnm e2 de yumurtalardan salgılanan bır hormon

Son düzenleme:
canım verdıgın bılgıler ıcın cok teşekkur ederım. ağzından bal damlıyor.:1rolleyes: inşallah hamileyimdir. ( bu arada sana çok geçmiş olsun :( )

Back
X