Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay daha bekle bi test daha yapAcil yardıma ihtiyacım var erkek arkadasimla en son 26 ocakta birlikte olduk içime boşalmadı 2 ay düzenli adet oldum bu ay adetim 10 gün gecikti test yaptım iki kere negatif hamile olma olasiligim var mi 12 hafta sonra bile testin negatif çıkma olasılığı var mi
Hamile olsan çıkar zaten testte 12 haftaHayır çünkü internette birsuru hikaye okudum hamile olduğu halde adet görenler vs. O yüzden psikolojim çok bozuldu
teşekkür ederim içim rahatladıHamile olsan çıkar zaten testte 12 haftainternette her okuduğuna inanma
Dr a git anlat erkek arkdsmla ilskiye girdk icime bsalmadi 2 ay adet gordum ama hamile olabilirim de kan testi yaptir belki tipta ilk olursun belli olmaz onceden onlem almis olursunArkadaşlar cidden boyle bi olasılık olup olmadığını merak ediyorum vallahi dalga geçmek değil amacım
zevk suyundan hamile kalma olasılığı olduğu için yani okuduklarıma gore o yüzden yazdım ciddi anlamda korktum belki de o yüzden stres yaptım umarım milyonda bir olacak bi is başıma gelmemiştirDr a git anlat erkek arkdsmla ilskiye girdk icime bsalmadi 2 ay adet gordum ama hamile olabilirim de kan testi yaptir belki tipta ilk olursun belli olmaz onceden onlem almis olursun
Hmmm iste bak olabilir bende o yuzden erkenden onlem al dedim zaten. Bence git yrn kadin doguma baksin bi sana. Hcg ye baktir bakalim. Hem 2 ay gecmis bebek buyumustur ultrasonda gozukur zaten kalp atisiyla beraberzevk suyundan hamile kalma olasılığı olduğu için yani okuduklarıma gore o yüzden yazdım ciddi anlamda korktum belki de o yüzden stres yaptım umarım milyonda bir olacak bi is başıma gelmemiştir
peki hicbir hamilelik belirtisi olmadan olabilir mi 50 kiloyum ne kilo aldım ne kilo verdim mide bulan tim ağrım sızım hic olmadı ve idrar testinde de negatif çıktı bu beta hcg hormonu çok yüksek değerlerde olmuyomu hamilelik ilerlediği için idrar testinde çıkması gerekmez mi bir de pazartesi özel muayene olucam babamın üstündeyim hala sigorta olarak babamın öğrenmesi mümkün muHmmm iste bak olabilir bende o yuzden erkenden onlem al dedim zaten. Bence git yrn kadin doguma baksin bi sana. Hcg ye baktir bakalim. Hem 2 ay gecmis bebek buyumustur ultrasonda gozukur zaten kalp atisiyla beraber
Hayr nsl ogrensin ki. Ayrica testi negatf çıkan hamile cok var. Benmde hala belirtim yok ama 3 aylik hamileyim.peki hicbir hamilelik belirtisi olmadan olabilir mi 50 kiloyum ne kilo aldım ne kilo verdim mide bulan tim ağrım sızım hic olmadı ve idrar testinde de negatif çıktı bu beta hcg hormonu çok yüksek değerlerde olmuyomu hamilelik ilerlediği için idrar testinde çıkması gerekmez mi bir de pazartesi özel muayene olucam babamın üstündeyim hala sigorta olarak babamın öğrenmesi mümkün mu
peki adet oldun mu iki ayHayr nsl ogrensin ki. Ayrica testi negatf çıkan hamile cok var. Benmde hala belirtim yok ama 3 aylik hamileyim.
Hyr sdce adet zmanm kahve akintim oluyo benim. Sen olduysan belki yokturpeki adet oldun mu iki ay
ben normal olarak adet oldum inşallah yoktur dualarınıza beni de eklerseniz çok mutlu olurumHyr sdce adet zmanm kahve akintim oluyo benim. Sen olduysan belki yoktur
Mümkün değil. Üstüne görsen bile testte pozitif çıkar. Aradan o kadar zaman geçmiş belirtiler bile yaşarsın mide bulantısı vs. Yaşınız küçük sanırım.Acil yardıma ihtiyacım var erkek arkadasimla en son 26 ocakta birlikte olduk içime boşalmadı 2 ay düzenli adet oldum bu ay adetim 10 gün gecikti test yaptım iki kere negatif hamile olma olasiligim var mi 12 hafta sonra bile testin negatif çıkma olasılığı var mi