Acil yardim

Mümkün değil. Üstüne görsen bile testte pozitif çıkar. Aradan o kadar zaman geçmiş belirtiler bile yaşarsın mide bulantısı vs. Yaşınız küçük sanırım.
24 yaşındayım sadece doktor ocak ayında çok sancılı bi adet donemim olmuştu ki her zaman çok sancılı geçer ultrasondan bakıp bi miyom olduğunu söylemişti iyi huylu ve küçük demişti bunun ardından ilişkiye girdik ona soruyorum eminim içine gelmedi diyor bende de hic bir belirti yok korktum sadece pazartesi gidip ultrasondan baktiricam inşallah yoktur boyle bir şeye su an için hic ama hic hazır değilim offf

24 yaşındayım sadece doktor ocak ayında çok sancılı bi adet donemim olmuştu ki her zaman çok sancılı geçer ultrasondan bakıp bi miyom olduğunu söylemişti iyi huylu ve küçük demişti bunun ardından ilişkiye girdik ona soruyorum eminim içine gelmedi diyor bende de hic bir belirti yok korktum sadece pazartesi gidip ultrasondan baktiricam inşallah yoktur boyle bir şeye su an için hic ama hic hazır değilim offf
Canım o söylediğin tarihin üstünden ne kadar zaman geçti hamile olman mümkün değil.testte çıkar olsan. Neden bir türlü inanmıyorsun. Hmile kaldığın zaman betahcg die bir hormon salgılıyorsun. Bu hormon katlanarak yükseliyor idrarla kendini gösteriyor.

Canım o söylediğin tarihin üstünden ne kadar zaman geçti hamile olman mümkün değil.testte çıkar olsan. Neden bir türlü inanmıyorsun. Hmile kaldığın zaman betahcg die bir hormon salgılıyorsun. Bu hormon katlanarak yükseliyor idrarla kendini gösteriyor.
hah bende bunları duymak istiyorum kendi kafamdan milyon senaryo yazdım ya bu internet hic iyi bisey değil efsaneler anlatılmış benim basima da mi geldi diye düşünmekten kendimi alamiuorim inanın içimi çok rahatlattiniz su an çok tesekkur ederim

hah bende bunları duymak istiyorum kendi kafamdan milyon senaryo yazdım ya bu internet hic iyi bisey değil efsaneler anlatılmış benim basima da mi geldi diye düşünmekten kendimi alamiuorim inanın içimi çok rahatlattiniz su an çok tesekkur ederim
Bazı şeyler bilimsel ama zevk suyundan (içinde sperm olma ihtimali olabilir ) hamile kalsan da testte çıkar.testte çıkmayan bi durum için bu kadar paniklemen saçma.rica ederim

Burdada bu konuyla ilgili birsuru şey yazılmış hamile olduğu halde adet gördüm gibisinden hamileliğimi hic farketmedim falan demişler o yüzden kafama çok taktim
Güzel arkadaşım içine boşalmadan nasıl hamile kalacaksın insanlar beler yapıyor da hamile kalamıyor bu kadar bilinçsiz olmayın bilinçsizseniz de o haltı etmeyin yani sonra panik olacaksanız. 2 ay adet olup 3. Ay hamile çıkma şansın yüzde değil milyarda sıfır... üstüne görme dediğin olay bambaşka bişey bilinçlenin de ondan sonra yapın napcaksınzz

Canım inanır mısın bilmiyorum ama biz her ay hamile kalmak için neredeyse takla atıyoruz ama yine de olmuyor, yani senin bu şekilde hamile kalman çok zor merak etme hamile değilsin, ayda %25 ihtimal var ki bizi bulmuyor seni bulması imkansız

Biliyorum arkadaşlar hamile kalmak isteyip kalamayanları fakat istenmeyen durumlarda da kalnabiliyor evet bir hata yapmış olabilirim fakat çok korktum böyle durumlar insanların başına gelebiliyor doktor da söyledi farketmeden hamile kalan çok kişi varmış çok şükür değilim inşallah istediğim zaman kalırım sizlere Bişey daha sormak istiyorum adet söktürücü iğne kullandınız mı doktor 3 ampulü aynı anda vurdu 5 gün oldu ne zamana adet olabilirim

Acil yardıma ihtiyacım var erkek arkadasimla en son 26 ocakta birlikte olduk içime boşalmadı 2 ay düzenli adet oldum bu ay adetim 10 gün gecikti test yaptım iki kere negatif hamile olma olasiligim var mi 12 hafta sonra bile testin negatif çıkma olasılığı var mi
tatlım hamile kalsan çocuk doğardı zaten çoktan üstünden aylar geçmiş artık. riskin yok merak etme. bir dahakinede korunmayı ihmal etme...

Mümkün değil. Üstüne görsen bile testte pozitif çıkar. Aradan o kadar zaman geçmiş belirtiler bile yaşarsın mide bulantısı vs. Yaşınız küçük sanırım.
Bana da cevap verin lutfen
3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Test yaptım 2 ay önce 4 tane hepsi negatif ti 3 4 gun onece de yaptim negatif çıktı . Karnımda şişlik var göğüslerim falan büyüdü sanki birde sırt agrısı sizce bir şey var mi

tatlım hamile kalsan çocuk doğardı zaten çoktan üstünden aylar geçmiş artık. riskin yok merak etme. bir dahakinede korunmayı ihmal etme...
3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Test yaptım 2 ay önce 4 tane hepsi negatif ti 3 4 gun onece de yaptim negatif çıktı . Karnımda şişlik var göğüslerim falan büyüdü sanki birde sırt agrısı sizce bir şey var mi bir de sık idrara çıkıyorum

3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Test yaptım 2 ay önce 4 tane hepsi negatif ti 3 4 gun onece de yaptim negatif çıktı . Karnımda şişlik var göğüslerim falan büyüdü sanki birde sırt agrısı sizce bir şey var mi
Hayir yok.. bir dahakinede korun mutlaka.

değilsindir canım üstine görmüş olsan bile testte çıkıyormuş beta hcg hormonu 10 binlerde oluyomuş 3. Ayda yanlış bilmiyorsam idrarda çıkıyomuş bahar geldiği için değişiklik yaşıyo olabilirsin bende 20 kilo verdim eskiden 6 gün sürerdi şimdi 4 gün sürüyo

Back
X