T Tomurcuksude Evli mutlu çocuklu Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 301 Emoji Skoru 268 Puanlar 18 Yaş 32 20 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Tomurcuksude #1 Kızlar size bi sorum olacak bu ameliyatı adetli iken olmamizda sakinca var mı regl olmak buna engel olur mu
Kızlar size bi sorum olacak bu ameliyatı adetli iken olmamizda sakinca var mı regl olmak buna engel olur mu
Canbulutum Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 40 21 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Tomurcuksude #2 Bu sanırım doktorun kararına kalmış bir durum .Regl iken olmuştum ben de
T Tomurcuksude Evli mutlu çocuklu Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 301 Emoji Skoru 268 Puanlar 18 Yaş 32 21 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Tomurcuksude #3 Canbulutum .!.: Bu sanırım doktorun kararına kalmış bir durum .Regl iken olmuştum ben de Genişletmek için tıkla... Demek ki bi sorun olmuyor bende ramazan da olucam muhtemelen oruç yönünden sıkıntı olsun istemiyorum teşekkür ettim canım Sağol
Canbulutum .!.: Bu sanırım doktorun kararına kalmış bir durum .Regl iken olmuştum ben de Genişletmek için tıkla... Demek ki bi sorun olmuyor bende ramazan da olucam muhtemelen oruç yönünden sıkıntı olsun istemiyorum teşekkür ettim canım Sağol
T Tomurcuksude Evli mutlu çocuklu Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 301 Emoji Skoru 268 Puanlar 18 Yaş 32 21 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Tomurcuksude #4 Canbulutum .!.: Bu sanırım doktorun kararına kalmış bir durum .Regl iken olmuştum ben de Genişletmek için tıkla... Peki memnun musun ne kadar oldu olalı hayatıni ne yönde değiştirdi yoksa aynen devam mı
Canbulutum .!.: Bu sanırım doktorun kararına kalmış bir durum .Regl iken olmuştum ben de Genişletmek için tıkla... Peki memnun musun ne kadar oldu olalı hayatıni ne yönde değiştirdi yoksa aynen devam mı