Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha az bir süre olmuş, kulak çubuğunu sokmayın öyle bence Doktorunuza danışın derim. Benim kanamam birkaç gün sürmüştü sadece. Okyanus tuzu açacaktır burnu, belki burnun içi şiştir yaradan dolayı.
Daha az bir süre olmuş, kulak çubuğunu sokmayın öyle bence Doktorunuza danışın derim. Benim kanamam birkaç gün sürmüştü sadece. Okyanus tuzu açacaktır burnu, belki burnun içi şiştir yaradan dolayı.
ben de burun içine o şekilde krem sürüyorum 8.günüm fakat ilerilere götürmenize gerek yok. dikiş yerleri zaten burnun ucunda. bir doktorunuzu arayıp sorun bence önemli bir şey yoktur ama içiniz rahat etsin
ben de burun içine o şekilde krem sürüyorum 8.günüm fakat ilerilere götürmenize gerek yok. dikiş yerleri zaten burnun ucunda. bir doktorunuzu arayıp sorun bence önemli bir şey yoktur ama içiniz rahat etsin
çok zorlama çubukla, iyileşmeyi geciktirirsin nazalnem gibi burun merhemin falan varsa burnunun içine sür yumuşatsın, kurumayı engellesin tabi okyanus suyunu sıktıktan sonra