• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim

misra1

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
19
16
18
43
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım o kadar bunaldimki artik ne yapacağımı bilmiyorum 2yillik evliyim eşim çok alkol alıyo önceden her gece meyhane kahve orası senin burasi benim gezermis benle evleneli gidemiyo o konuda çok katiyim ben çok Üzgünüm çok bira içiyor rakı pespese doymuyo gizli ilaç aldım verdim alkol için sadece kızardı ama yine sonuç olumsuz doktora gitmiyor şu gibi alkol alıyo ve üstelik 3tup bebek denemesi ile 9haftalik hamleyim cok bencil biri bu bebeği bile hak etmedigini düşünüyorum bana bir akıl verin ne olur bunun yokmu caresi

Ben bazen insanların akıl tutulması yaşadığını düşüyorum. Söyle bir kocaya sahipsiniz ama koştur koştur çocuk yapıyorsunuz neden ? O sabinin günahı ne Allah aşkına ? Tedavi ettirin, tedavi olacak başka yolu yok. Ya da herkes yoluna bakacak.

M misra1

2 yıldır dert etmemişsiniz neden şimdi dert ediyorsunuz? Ya da madem önceden de alkolü dert ediyordunuz, neden çocuk yaptınız? Üstelik plansız bir çocuk da değil. 3 defa tüp bebek denemesi sonucu olduğuna göre her iki taraf da çocuğu isteyerek yapmış belli ki.. Bunu çözmek için biraz geç kalmadınız mi?

Alkol alan birine gizli gizli ne ilacı verdiniz?

Meyhane ve kahveye gidemiyor cunku cok katısınız..demekki evde asırı ıcmesi konusunda yeterince katı olamamıssınız..

Ayrıca herhalde bılerek evlendınız bunları..ve herhalde boyle bırını bılerek baba yapmaya calıstınız..

Sorun ne anlamadım,hersey kontrolunuzde gercekleşmiş..

Meyhane,kahve orası senin burasi benim diye gezen bir erkekle nasıl evlenebildiniz??Miş'li geçmiş zamanla anlatmışsınız, haberiniz mi yoktu?
Hani evlenmeden önce aileler sorar işinde gücünde içkisi kumarı yok :ukala:
Onlar hiç sorulmadı mı sizde:KK64:

Baslik olmamis ben de cidden su an acilen yardimimizin dokunacagi birsey sandim... sizinki aciliyetini cok onceden yitirmis.. :/ ve biz yardim edemeyiz ki siz cozceksiniz bunu. Konusun kocanizla ayikken,dinlemiyor mu.. babasi ayyas bi adam mi olcak o bebegin.. bebek dogana.kadar sure verin biraktirin..

Adam içiyormuş görmüşsünüz. Kazara hamile kaldım deseniz anlarım ama siz bile bile lades demişsiniz.

Vallahi toplumun eğitim şeklini kafam almıyor.kız çocuk evlenmeli ve de çocuk yapmalı.yani adam ne yaparsa yapsın bu ritüel yerine gelmeli...hangi yüzyıldayız yaaa azıcık mantık...yazık günah bu çocuklara...

Kim bencil bilemiyorum
Evlenmeden önce bilmiyor muydunuz?
Farzedelim sonradan öğrendiniz 3 bebek denemesi niye?
Yazık değil mi o yavruya?
Ya tedavi olacak ya da böyle decam edecek

Bebeği yaparken aklınız nerdeydi?Bencil olan kocanız degil sizsiniz adam hep böyleymiş evlenmiş üstüne bi de çocuk yapmışsınız bravo.

Care boşanmak ne olacak başka?
bilmeden ahkam kesmek çok kolay ok ben bilinçsiz biri değilim mutsuz bir çocukta yapmam lütfen yorum yapmak için yazmayin

Adam su gibi iciyor dediginize gore alkolik farkindasinizki cozum ariyorsunuz
Alkolik birinden neden 3 tup bebek denemesiyle cocuk yaptiniz????

Kim bencil bilemiyorum
Evlenmeden önce bilmiyor muydunuz?
Farzedelim sonradan öğrendiniz 3 bebek denemesi niye?
Yazık değil mi o yavruya?
Ya tedavi olacak ya da böyle decam edecek
biz onla aynı tarafliyiz ama içine girmeden kimse kimseyi tanımıyor eşim önceki aliskanliklarini hep bıraktı bana çocuk olmuyo bunalıyorum filan diyodu birgunde karşımda ağlıyor buldum çok üzüldüm hiç bir sorunum yoktu eşimde problem çıktı onu çok sevdiğim için tüp bebeğe olur dedim kimsenin haberi olmadan tüp bebek ailesi önceden alkolu biliyorMuş neyse bebek tutunca cok mutlu oldu ama gelelim sözünü Tutamıyor kac kere randevu aldım amatemden gitmiyo öyle bir içiyorki şu gibi bazen bakıyorum suratı yamuluyo ama yinede korkmuyor

Back
X