- 10 Eylül 2019
- 17
- 83
- 8
- 28
- Konu Sahibi Arabikromozom
2 senelik evliyim 1 yaşında kızım diğer kızıma da 22+5 günlük hamileyim.mutlu bir evliliğim var sanıyordum ama yanılmışım.diğer hamileliğim de başlamış yani evlendiğimizden 2 ay sonra başlamış aldatmaya.ben salak gibi evde beklerken o buluşmuş gezmiş tozmuş.2 hesabını buldum yapmayacağım dedi inandım.yine telefon gizlemeye başladı.şüphelendim gizledi vermedi.maillerini kontrol ederken iki mail gördüm nerede oturuyorsun yazan swarmdan yazılmış. Farkında olmayayım diye de farklı isimlerle açılmış hesap.kendini her zaman haklı çıkartmaya çalıştı her zamanki gibi.sadece yoruldum artık hatta bıktım sevdiğim adam bumuydu diyorum ya tiksiniyorum artık.hesabını silmiş.maillerine bakıyorum onlarda temizlenmiş youtube geçmişi bile gizlenmiş ya yardımcı olun hesabı nasıl geri alırım kızlar lütfen yardımcı olun.ağlıyorum 5 sene oldu tanışalı yıllarım geçti onla üzülüyorum ya kahroluyorum.benim annem 2017 Aralık kanser. Babamda 2020 mayıs coronavirüsten vefat etti ailem dedim ona ben bana niye bunu yaptı diyemiyor çok üzülüyorum Allah aşkına çıldırıcam artık öldürmek istiyorum kendimi.
Son düzenleme: