Acil yardım

Arabikromozom

Baktın olmuyor ver ceyranı ⚡⚡
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
17
83
8
28
2 senelik evliyim 1 yaşında kızım diğer kızıma da 22+5 günlük hamileyim.mutlu bir evliliğim var sanıyordum ama yanılmışım.diğer hamileliğim de başlamış yani evlendiğimizden 2 ay sonra başlamış aldatmaya.ben salak gibi evde beklerken o buluşmuş gezmiş tozmuş.2 hesabını buldum yapmayacağım dedi inandım.yine telefon gizlemeye başladı.şüphelendim gizledi vermedi.maillerini kontrol ederken iki mail gördüm nerede oturuyorsun yazan swarmdan yazılmış. Farkında olmayayım diye de farklı isimlerle açılmış hesap.kendini her zaman haklı çıkartmaya çalıştı her zamanki gibi.sadece yoruldum artık hatta bıktım sevdiğim adam bumuydu diyorum ya tiksiniyorum artık.hesabını silmiş.maillerine bakıyorum onlarda temizlenmiş youtube geçmişi bile gizlenmiş ya yardımcı olun hesabı nasıl geri alırım kızlar lütfen yardımcı olun.ağlıyorum 5 sene oldu tanışalı yıllarım geçti onla üzülüyorum ya kahroluyorum.benim annem 2017 Aralık kanser. Babamda 2020 mayıs coronavirüsten vefat etti ailem dedim ona ben bana niye bunu yaptı diyemiyor çok üzülüyorum Allah aşkına çıldırıcam artık öldürmek istiyorum kendimi.

Son düzenleme:
Allah belasını versin ne diym , bu cibiliyetsizin nesine yorum yapalım akıl verelim şimdi ? .

Mesleğin var mı ? Çalışıyor musun ?
Mesleğim yok çalışmıyorum. bekarken her işi yaptım. Plastik fabrikası. market. perde.ne yapabilirim bilmiyorum gidersem sahip çıkanım olmaz kızımı Bi daha göstermez bana.durup yaşamak zorundayım.ne yapabilirim bilmiyorum

Mesleğim yok çalışmıyorum. bekarken her işi yaptım. Plastik fabrikası. market. perde.ne yapabilirim bilmiyorum gidersem sahip çıkanım olmaz kızımı Bi daha göstermez bana.durup yaşamak zorundayım.ne yapabilirim bilmiyorum
Ablamda böyle beni öldürür.cocuklari vermez ama bakmaz da ortalığa atar diye sürekli bahaneler öne sürüyor çalışan önemli bir mesleği olan kadın olmasına ragmen.yani bu sadece bahane onu demeye çalışıyorum

Kayınvaliden biraz insandır belki ? Ona söylesen bakmaz mı bebeğine?

Denize düşen yılana sarılır misali .

Kardeşin var mı ? Kuzenin ? Birileri sana bir müddet hiç değilse yardım etse de bu herife tekmeyi bassan?

Baban emekli miydi ? Boşanırsan onun maaşını alabilirsin .
Herkes kendi hayatında. Kuzenlerim var abim var.yengem bizi yük oluruz diye asla istemedi.bir sefer evimden aldı abim beni onu bile laf yaptı.şimdi desem böyle böyle beni istemezler. babam varken sadece babam sahip çıktı yalnız kaldım hep.babam gitti herşey bitti.

Herkes kendi hayatında. Kuzenlerim var abim var.yengem bizi yük oluruz diye asla istemedi.bir sefer evimden aldı abim beni onu bile laf yaptı.şimdi desem böyle böyle beni istemezler. babam varken sadece babam sahip çıktı yalnız kaldım hep.babam gitti herşey bitti.

Yani şu durumda yengenin nazını , keyfini bekleyecek halin yok senin ?
Kesinlikle abinle konuşmalısın bu konuyu.

Çok zor bi durumdasın . Tekrar soruyorum baban emekli miydi , emekli idi ise çalışmana gerek yok çünkü .

Yani şu durumda yengenin nazını , keyfini bekleyecek halin yok senin ?
Kesinlikle abinle konuşmalısın bu konuyu.

Çok zor bi durumdasın . Tekrar soruyorum baban emekli miydi , emekli idi ise çalışmana gerek yok çünkü .
Evet Emekliydi.gidersem asla kızımı göstermez işte.kapattığı hesabını tekrar açıp ekran görüntüsü alsam herşey tam olacak bana yalan söylüyor diyemeyecek

Evet Emekliydi.gidersem asla kızımı göstermez işte.kapattığı hesabını tekrar açıp ekran görüntüsü alsam herşey tam olacak bana yalan söylüyor diyemeyecek
Bak güzel kardeşim, o kadar küçük bir çocuğu hiç bir mahkeme babasına vermez .

Çocuğunu sana göstermemek gibi bir lüksü yok , boşanıyoruz diyeceksin, abin alıcak seni çıkıcaksınız çocuğunla beraber .

Sonra babanın maaşı için başvuracaksın , çocuklarınla yaşayıp gideceksin .
bu işin oluru bu , yengen artık 1 ay idare ediversin .

gidersem asla kızımı göstermez işte.
Sevgililerinden karısını gözü görmeyen adam, kızını almak için uğraşmaz.

Çocuk ayakbağı olur ona çünkü

"Kızımı vermem" diyorsa bil ki bu sadece senin gidememen için tehdittir.

kapattığı hesabını tekrar açıp ekran görüntüsü alsam herşey tam olacak
Kapattığı hesap dediğin nedir?

Hangi sosyyal medya yada mail adresi?

Açık açık yaz yardımcı olmaya çalışalım

kim göstermiyormuş kizini. cocuklar sende kalacaklar. yaz bunu aklina. sakin seni korkutmalarina izin verme. tazminat ve nafaka alirsin. cocuklar buyuyene kadar belediyeden falan da yardim alirsin. yavas yavas kendi hayatini kurarsin. guven kendine. herseyi yapabilirsin.

Canım boşanma davasını açarsan zaten bu adam kapatsa dahi hesaplari görünür savcılık tarafından bütün telefon WhatsApp kayıtları dahi görünür e küçücük de çocuğun varmış aç tazminat davası nafaka falan çatır çatır vermek zorunda. Ne güzel babamın da emeklisi varmış o da sana kalır. Allah büyüktür merak etme her zorluğun sonunda bir güzellik vardır. Allah kocanın da yaptığını yanına koymaz merak etme. Gün gelir devran döner kocanın da bir aileye ihtiyacı olur yaşlanınca. O zaman anlar hatasını iş işten geçer. Allah yanında olur senin merak etme ondan başka sığınacak da bir yerin yokmuş zaten.

2 senelik evliyim 1 yaşında kızım diğer kızıma da 22+5 günlük hamileyim.mutlu bir evliliğim var sanıyordum ama yanılmışım.diğer hamileliğim de başlamış yani evlendiğimizden 2 ay sonra başlamış aldatmaya.ben salak gibi evde beklerken o buluşmuş gezmiş tozmuş.2 hesabını buldum yapmayacağım dedi inandım.yine telefon gizlemeye başladı.şüphelendim gizledi vermedi.maillerini kontrol ederken iki mail gördüm nerede oturuyorsun yazan swarmdan yazılmış. Farkında olmayayım diye de farklı isimlerle açılmış hesap.kendini her zaman haklı çıkartmaya çalıştı her zamanki gibi.sadece yoruldum artık hatta bıktım sevdiğim adam bumuydu diyorum ya tiksiniyorum artık.hesabını silmiş.maillerine bakıyorum onlarda temizlenmiş youtube geçmişi bile gizlenmiş ya yardımcı olun hesabı nasıl geri alırım kızlar lütfen yardımcı olun.ağlıyorum 5 sene oldu tanışalı yıllarım geçti onla üzülüyorum ya kahroluyorum.benim annem 2017 Aralık kanser. Babamda 2020 mayıs coronavirüsten vefat etti ailem dedim ona ben bana niye bunu yaptı diyemiyor çok üzülüyorum Allah aşkına çıldırıcam artık öldürmek istiyorum kendimi.
Evlilik devam edene kadar her sene doğurcak mısınız böyle? Şaka mısınız ya hemen çocuğu yapmışsın neyse bi de koşa koşa ikinciyi yapmışsınız. Siz her sene bir çocuk doğurun, eşiniz başka şeyler peşinde koşsun evdeki kargaşayı bırakıp.

Yani eğer sosyal medya değilde gsm den arama varsa yada mesaj varsa savcılıktan cıkar o böylelikle ıspatlamış olursunuz ve tazminat davası açarsınız. Ama WhatsApp yada diğer sosyal medya hesapları yasak diye biliyorum. İkincisi beni aldatıyor demenizde yeterli. Lütfen korkmayın. Ne güzel babanızdan kalan maasta varmış. Ne güzel fırsatlarınız var. En azından barodan bir avukat talebinde bulunun da gözü korksun. Hiçbişey yapmadan beklerseniz daha cok ileriye gider.

Klasik neden 2.çocuk diyesim var :KK43: :kızgın:

Sevgililerinden karısını gözü görmeyen adam, kızını almak için uğraşmaz.

Çocuk ayakbağı olur ona çünkü

"Kızımı vermem" diyorsa bil ki bu sadece senin gidememen için tehdittir.

Kapattığı hesap dediğin nedir?

Hangi sosyyal medya yada mail adresi?

Açık açık yaz yardımcı olmaya çalışalım
Foursquare - swarm hesabı

Back
X