Acil yardim

Melek Emine can

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2021
8
1
1
27
10 gündür adetim gecikiyor test yaptım silik çıktı bir gün sonra kan testi yaptım dr hormonların yükselmiş dedi kahverengi akintim çok sancılarım kasiklarim ağrıyo belim göğüs lerim çok acıyo insallah hamile degilimdir yardim

Beta HCG değeriniz kaç çıktı büyük ihtimal hamilesiniz

Evli değil misin? Akıntı kırmızıya dönerse kimyasal gebelik olabilir
Evliyim iki kızım var küçüğü 3 yaşında maddi olarak zor zamanlar geçiyorum bide iki defa ilişkiden hamile kaldığım konusunda şüpheliyim daha önceki gebeliklerimde dr yardimiya gebe kalabiyodum o yüzden biraz şaşkınım hale akintim kırmızı belim çok agriyo

Evli değil misin? Akıntı kırmızıya dönerse kimyasal gebelik olabilir
Evliyim iki kızım var küçüğü 3yaşında maddi olarak zor zamanlar geçiyorum bide iki defa ilişkiden hamile kaldığım konusunda şüpheliyim daha önceki gebeliklerimde dr yardımıyla hamile kalabiliyordum o yüzden çok şaşkınım akintim hala kahverengi belim ve göğüs lerim çok ağrıyor

Rızkıyla gelir derler. İnşaallah maddi durumunuzun düzelmesinde de vesile olur. dediğim gibi akıntı ya yerleşme kanaması ya da kimyasal habercisi ilerleyen günlerde belli olur. En iyisi en güzeli olsun hakkınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…