Acil yardim

su derya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
40
3
1
23
Kizlar aranızda progestan vajinal kapsül kullanan oldu mu bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum 8. Hastamıza girdik doktor dusuk tehlikesi var dedi kapsül verdi ama bir kısım kullan bir kısım sakın kullanma diyor korkuyorum

Ikinci gebeligimde kullandim hem hap hem fitil olarak.
Bir sorun yasamadik.

Kizlar aranızda progestan vajinal kapsül kullanan oldu mu bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum 8. Hastamıza girdik doktor dusuk tehlikesi var dedi kapsül verdi ama bir kısım kullan bir kısım sakın kullanma diyor korkuyorum
Progesteron icin diyilde akintim vardi onun icin vajinal kullandim zarari olmuyor rahim yukarida progesteron dusugu engelliyor zaten vajinalden koydugunuz icin duşuk olucagindami korkuyorsunuz?

Evet canım çoğu kişi rahmin içine gittiği için kapsül rahmi acik birakiyor ve bebek düşüyor diyor

Ben kullanmıştım ilk 3 ay bi problem yaşamadım ben ağızdan almayı tercih etmiştim baş dönmesi uyku yapıyodu çok fena. Sizin kullandığınız sadece vajinalmi farklı bi çeşidimi anlayamadım

Hafif kanama alanım var diye kullandım ben doktorum verdi oral kullanımda çok yan etki yapıyor fitil şeklinde kullan dedi. Beyaz ilaç akıntısı hariç hiçbir problem yaşamadım.

Doktorun verdiği ilacı hele de düşük ihtimali var diye verdiği ilacı kullanmamayı düşünmek bana çok çok saçma geliyor.
Amacı onun önüne geçmek zaten.
İlacı kullanıp yatacaksnz. Dua edeceksiniz başka çaresi yok. İnşallah sıkıntısız atlatirsiniz. Stres yapmayın daha fazla zararlı iyi düşünün iyi olsun 🧿🙏🧿🙏🧿

Progesteron düşüğü önlemek için kullanılıyor doktorunuz da o yüzden önermiş neyin kafası bu sizdeki acaba ?
Bu nasıl bi konuşma tarzı içime kuşku düştü arkadaşlarla paylaştım ve onca yorumun içinde senin konusma tarzın gibi konuşan olmadi ben hamileyim ve ilk hamileliğim endişe edip paylaşa bilirim rahatsız olduysan oku geç cevap verme

Hafif kanama alanım var diye kullandım ben doktorum verdi oral kullanımda çok yan etki yapıyor fitil şeklinde kullan dedi. Beyaz ilaç akıntısı hariç hiçbir problem yaşamadım.

Doktorun verdiği ilacı hele de düşük ihtimali var diye verdiği ilacı kullanmamayı düşünmek bana çok çok saçma geliyor.
Amacı onun önüne geçmek zaten.
İlacı kullanıp yatacaksnz. Dua edeceksiniz başka çaresi yok. İnşallah sıkıntısız atlatirsiniz. Stres yapmayın daha fazla zararlı iyi düşünün iyi olsun 🧿🙏🧿🙏🧿
Çok teşekkür ederim 🫠

Back
X