Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka bu nasıl aklınıza geldi gerçekten vücudunu yavaş yavaş tanıyor bir sıkıntı yok yaniBebegim 4 aylık bu aralar bazen elini başına koyduğunu fark ettim . Baş ağrısı olabilir mi . Normal mi acaba bu durum
İlk anneligim korkuyorum sürekliNe alaka bu nasıl aklınıza geldi gerçekten vücudunu yavaş yavaş tanıyor bir sıkıntı yok yani
Korkma yavaş yavaş onun dilinden anlayacaksın merak etmeİlk anneligim korkuyorum sürekli![]()
Siz yasamismiydinz bu durumuKorkma yavaş yavaş onun dilinden anlayacaksın merak etme
Tabikide ilk aylar zor oluyor ama zamanla bebek sana sen ona alışıyorsunSiz yasamismiydinz bu durumu
Yaşamış miydnz derken yani elini kafasına götürüyor muydu sizin bebekte sık sık benim ki götürüyor elini öyle tutuyor kafasında ister istemez korkuyorum yeni deneyimliyorumTabikide ilk aylar zor oluyor ama zamanla bebek sana sen ona alışıyorsun
Yani artık yüzüne kafasına götürüyor hatta bugün saat kafasını çizmis uyurken hiç kafaya takmadım bebekler bir yerleri agridiginda huzursuz olur ağlar sakinse sıkıntı yokturYaşamış miydnz derken yani elini kafasına götürüyor muydu sizin bebekte sık sık benim ki götürüyor elini öyle tutuyor kafasında ister istemez korkuyorum yeni deneyimliyorum