Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç belirti yok ondan umitlenmek istemiyorumbunu kullanıyorum devamlı ama ilk defa böyle bişey oldu ve sağ kasığım da çok ağrıyor bide adet olucakmışım gibi birşey oluyor sürekli bakıyorum oldum mu diye
Bekliyorumbende şimdi yine yapayım sonucu atarım
Pozitif bu arada sen hamilesin ben daha kan vermedimkızlar kan verdim dün sonucu atıyorum bakarmısınız hamile miyim kafam karıştı ya
Canım ben aşılama oldum normalde aşılamanın 10.gününe kadar çizgi kalmaz bende iki gündür senin gibi çıkıyorinşallah seninde vardır adetine kaç gün var bende çok umutlanmıyorum korkuyorum bakalım inşallah olur Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Pazartesi günü verebilirim köyde oturuyorum alabilirsem yeniden test aldırıp denicem koyulaşma içininşallah vardır canm benim ama bugün kan ver bence emin olmak için
Tabi yazarım Allah razı olsunbence sizinde var tabi kanda daha net çıkar inşallah hayırlısıyla kan sonucunuz çıkarsa yazın merak ederim![]()