El Sanatları Acil yardım

sarar_61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
5
0
86
42
Trabzon
arkedaşlar acil yardım bilenler varsa bana yardımcı olmasını bekliyorum.camları swaroski taşlarla süslüyorlar hani vazoları ibrikleri falan bu taşların hangi sitede satıldığını bilen varsa bekliyorum:1no2:

canım ankarada olsan sölerim bende yaptım o süslemeyi kadehlere ve şişesini metre olarak satılıyor burda renk renk metresi her mağzaya göre değişiyor ben metresi 1.50 ytl den aldım ama başka yerlerde çok pahalıydı trabzonda boncuk satılan bir yer mutlaka vardır boncuk tasarım yapılan yerler işte orda metre işi satılıyor internete baktım am ben metre işi olarak bulamadım

resim288vq3.jpg

sanırım bunlardan bahsediyorsun ben böle yapmıştım

trabzonda metresi 15 ytl aradaki fark çok korkunç tv de gördüm makara şeklindeydiler bulursan nette haber ver canım

burda 15 ytl olanda var ama nerdeyse tutura bildikleri fiyata satıyorlar metresi 2 ytl ye de olan var görürsem bi sitede sölerim sana

evet ben kursa gidiyorum ahşap ve seramik kursuna ama bu yolladıklarımı bi mağzada gördüm ve evde denedim nerdeyse aynısı oldu hatta bugün gittim baktım tıpa tıp aynısı olmuş mağzadakilerle onlar çok uçuk fiyata satıyorlar ama sanırım taşları ital bizimkide cin malı şimdi hakkını yemiyelim yinede yurt dışı diyilmi ama :))))

evet ben kursa gidiyorum ahşap ve seramik kursuna ama bu yolladıklarımı bi mağzada gördüm ve evde denedim nerdeyse aynısı oldu hatta bugün gittim baktım tıpa tıp aynısı olmuş mağzadakilerle onlar çok uçuk fiyata satıyorlar ama sanırım taşları ital bizimkide cin malı şimdi hakkını yemiyelim yinede yurt dışı diyilmi ama :))))

peki canım sen nerden aldın taşları ankarada?

ulusta suluhandan güzelim eğer gideceksen aldığımyeri tarif ederim sana
çünkü orda da çok fiyatlar uynuyor her iş yeri ayrı fiyat veriyor

ulusta suluhandan güzelim eğer gideceksen aldığımyeri tarif ederim sana
çünkü orda da çok fiyatlar uynuyor her iş yeri ayrı fiyat veriyor

teşekkürler a.s. anneme hediye yapmak istedim de bi cam vazo falan alyım ondan sonra gideceğim zaman sana başvururum tekrar a.s.

tabiki dün yepe home baktım büyük migrosta orda çok güzel işsiz vazolar var onun üzerine bu taşlardan uygulaya bilirsin güzelim

hımm tamam bi oraya gidiyim de düz vazo alıyım annecim yeni eve taşınacak inş. ona ev hediyesi olsun :1rolleyes:

Back
X