• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım

medine04

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
47
1
296
İstanbul
Bayanlar eşim de azosperm var gerekli tahlilleri yapıldı doğuştanmış doktor tek şans mikrotese ve tüp bebek dedi yalnız bende herşey normal sorun şurda beni hazırlıycaklar eşimde sperm çıkarsa enjekte edicekler? ya çıkmazsa ihtimal çok düşük ne yapıcagımı bilemiyorum ameliyat sonrasında denesem bu seferde çıkan sperm çözüldükten sonra hareketsiz de olabilirmiş lütfen yardım edin.. Şimdiden çok saolun

zor karar ama denemekten baska yapabilecegin hicbirsey yok bence hic dusunme bile bunlari denemek zorundasin
senin yapacagin tek sey merkezi iyi sec birde tese yapacak doktorum onemli olan o senin icin
hayirlisi olsun canim

bence de denemelisin.bana merkezde hemşireler anlattı eşinle aynı rahatsızlık mı bilmiyorum ama tese yapılmış ilk denemede fazla çıkmamış dondurulmuş sonra perhizi uzun yapmasını söylemiş doktor.eşi hazır olduğu gün taze sperm bulma şansımız olabilir diye düşünülmüş olmazsa dondurulmuş kullanılacakmış ve ilk seferden fazla elde edilmiş sonuç da pozitifti benim yanımda aldılar hemşireler sonucu ve çoğul kesin dediler

benimde eşimde azosperm var.benide 1 ay öncesinden hazırladılar ve eşimde sperm zor bulundu ama bulundu transfer yaptılar.sonuç 67 çıkmıştı sonra düştü.demek istediğim içini ferah tut her şey olur.benim çin en zor gün eşime tese yaptıkları gündü.o gün sabaha kadar yatamadım.

Bayanlar eşim de azosperm var gerekli tahlilleri yapıldı doğuştanmış doktor tek şans mikrotese ve tüp bebek dedi yalnız bende herşey normal sorun şurda beni hazırlıycaklar eşimde sperm çıkarsa enjekte edicekler? ya çıkmazsa ihtimal çok düşük ne yapıcagımı bilemiyorum ameliyat sonrasında denesem bu seferde çıkan sperm çözüldükten sonra hareketsiz de olabilirmiş lütfen yardım edin.. Şimdiden çok saolun

Her şeyi göze alıp dene.Gerisini Allah'a bırak.Dilerse verir.Biz kul olarak tevekkül etmeliyiz.

Bence aynı anda yapsınlar yani ilk önce sen hazırlan.Fresh tese yapsınlar.Genelikle bulunuyor hayatım ya üzme canını birde micro ile yapacaklarsa şansın yüksek :))

Herkese ıyi akşamlar ve hayırlı kandiller
Medine arkadaşım dondurulmuş spermlerin bozulma ihtimali yok. Çünkü benim eşimin rahatsızlığından dolayı 2008 de spermlerini dondurduk. Ve ben 2010 da dondurulmuşlarla 2 aylık hamileyim...
Bunu detaylı araştırabilirsin. Biizm hala 1 kaç dondurulmuşumuz daha var... Merak etme Rabbim ol desin yeterki... Ümidini yitirme , iyi doktor bul...
Bu konuda Acıbadem Hastanesi ve Doç dr Cem Demirel çok iyi...
Sevgiyle kal...

öncelikle sakin ol canım aynı sorunu iki ay önce bende yaşadım eşimde 0 sperm çıktı mikrotese dediler ve oldu çok zor bi süreç yıpratıcıda Allah'a şükür atlattık 2 gün önce transferim gerçekleşti şimdi gün sayıyorum eminim seninde bugünlerini görücez

öncelikle sakin ol canım aynı sorunu iki ay önce bende yaşadım eşimde 0 sperm çıktı mikrotese dediler ve oldu çok zor bi süreç yıpratıcıda Allah'a şükür atlattık 2 gün önce transferim gerçekleşti şimdi gün sayıyorum eminim seninde bugünlerini görücez

Evet gerçekten çok yıpratıcı 6 yıl birbirimizi severek bekledik ve evlendik sonrasında çok kötü oldu ama Umudumuz ALLAH. Siz Süreci nasıl geçirdiniz ben hiç bişey bilmiyorum neler olucak anlatırsanız sevinirim bu arada brüksel tüp bebek merkezinde üroloji doktoru da bülen alıcı orda yapılacak ama net karar vemedik

Herkese İyi akşamlar ve hayırlı kandiller
Medine arkadaşım dondurulmuş spermlerin bozulma ihtimali yok. Çünkü benim eşimin rahatsızlığından dolayı 2008 de spermlerini dondurduk. Ve ben 2010 da dondurulmuşlarla 2 aylık hamileyim...
Bunu detaylı araştırabilirsin. Biizm hala 1 kaç dondurulmuşumuz daha var... Merak etme Rabbim ol desin yeterki... Ümidini yitirme , iyi doktor bul...
Bu konuda Acıbadem Hastanesi ve Doç dr Cem Demirel çok iyi...
Sevgiyle kal...

Araştırdım sordumda eğer 1 tane çıkarsa hemen bana enjekte edilirse tutabiliyormuş ama sonrasında hareketsizde olabiliyormuş bide benim eşimin sorunu doğuştan çok az şans var o yüzden tedirginim sonrasında keşke aynı gün olsaydı demek istemiyorum beni anlıyorsunuzdur:((

tedirgin olarak beklemektense hemen denemelisin.ben eşimin azospermi olduğunu öğrendiğim üçüncü gün tüp bebeğe başladım tesa ile sperm bulundu gebelik oluşmadı ama en azından şu anda bekleme sürecin daha rahat oluyor sperm bulunabildiğini biliyorsun eşim azospermi çıksa bile en azından umudumuz var içimiz rahat ikinci tüp bebek için bekliyoruz

Back
X