Bayanlar eşim de azosperm var gerekli tahlilleri yapıldı doğuştanmış doktor tek şans mikrotese ve tüp bebek dedi yalnız bende herşey normal sorun şurda beni hazırlıycaklar eşimde sperm çıkarsa enjekte edicekler? ya çıkmazsa ihtimal çok düşük ne yapıcagımı bilemiyorum ameliyat sonrasında denesem bu seferde çıkan sperm çözüldükten sonra hareketsiz de olabilirmiş lütfen yardım edin.. Şimdiden çok saolun
Bayanlar eşim de azosperm var gerekli tahlilleri yapıldı doğuştanmış doktor tek şans mikrotese ve tüp bebek dedi yalnız bende herşey normal sorun şurda beni hazırlıycaklar eşimde sperm çıkarsa enjekte edicekler? ya çıkmazsa ihtimal çok düşük ne yapıcagımı bilemiyorum ameliyat sonrasında denesem bu seferde çıkan sperm çözüldükten sonra hareketsiz de olabilirmiş lütfen yardım edin.. Şimdiden çok saolun
öncelikle sakin ol canım aynı sorunu iki ay önce bende yaşadım eşimde 0 sperm çıktı mikrotese dediler ve oldu çok zor bi süreç yıpratıcıda Allah'a şükür atlattık 2 gün önce transferim gerçekleşti şimdi gün sayıyorum eminim seninde bugünlerini görücez
Herkese İyi akşamlar ve hayırlı kandiller
Medine arkadaşım dondurulmuş spermlerin bozulma ihtimali yok. Çünkü benim eşimin rahatsızlığından dolayı 2008 de spermlerini dondurduk. Ve ben 2010 da dondurulmuşlarla 2 aylık hamileyim...
Bunu detaylı araştırabilirsin. Biizm hala 1 kaç dondurulmuşumuz daha var... Merak etme Rabbim ol desin yeterki... Ümidini yitirme , iyi doktor bul...
Bu konuda Acıbadem Hastanesi ve Doç dr Cem Demirel çok iyi...
Sevgiyle kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?