Bayanlar eşim de azosperm var gerekli tahlilleri yapıldı doğuştanmış doktor tek şans mikrotese ve tüp bebek dedi yalnız bende herşey normal sorun şurda beni hazırlıycaklar eşimde sperm çıkarsa enjekte edicekler? ya çıkmazsa ihtimal çok düşük ne yapıcagımı bilemiyorum ameliyat sonrasında denesem bu seferde çıkan sperm çözüldükten sonra hareketsiz de olabilirmiş lütfen yardım edin.. Şimdiden çok saolun
Evet haklısın deniycem inşallah. Bizde %50 şansda yok ama denemeye değer ben tüp bebek yapılırken kullanılan ilaçların yan etkisinde korktum hani olmıycaksa boşuna almayayım o ilaçları diye. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin bizde inşallah
Evet haklısın deniycem inşallah. Bizde %50 şansda yok ama denemeye değer ben tüp bebek yapılırken kullanılan ilaçların yan etkisinde korktum hani olmıycaksa boşuna almayayım o ilaçları diye. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin bizde inşallah
hayatım allah yardımcınız olsun korktuklarından emin eylesin inşallah:Saruboceq:bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin.bu arada kandiliniz mübarek olsuna.s.
canım söyle düşün birde; eğer az sayıda bile olsa sperm çıksa dondurup deneyecekler dimi o zamanda kullanacaksın ilaçları. bence canlı spermleri deneyin canlı spermin dondurulmuşa göre şansı daha mı yüksek bilmiyorum ama ben olsam öle yapardım. bende yarın veya cumartesi ilk tüp bebek denemem için ilaçlara başlıcam bu yanetki olayını bende çok araştırdım. ben geçen yaz memede fibroadenom (iyi huylu tümör) ameliyatı oldum oyüzden özellikle araştırdım kansere neden olabilirmi diye. ama yapılan bilimsel çalışmalarda ne meme kanserine nede yumurtalık kanserine etkisi olduğuna dair bir bulguya rastlanmamış. ben buradki forumlardan arkadaşların yazdıkları etkileri okudum kıllanma yapabiliyormuş,kilo alma veya verme yapıyormuş bunun gibi şeyler yani. benim içim rahat başlıcam kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım.şunu söyleyeyim ilaçların yan etkilerini falan düşüneceğine böyle bir imkanınızın olduğuna şükret ve olması için dua et bugün çok güzel bir gün inşallah mevlam tüm bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM
Kızlar dün diğer sonuçları aldık eşimde klinefelter sendromu çıktı doktor ameliyatla sperm bulmada %30 dan daha az şans verdi moralim çok bozuk tedavisi filan yok dedi
Kızlar dün diğer sonuçları aldık eşimde klinefelter sendromu çıktı doktor ameliyatla sperm bulmada %30 dan daha az şans verdi moralim çok bozuk tedavisi filan yok dedi
allah yardımcınız olsun canım:teselli:dualarım seninle zaten başkada birşey elimden gelmez.derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda versin inşallah(aminn):Saruboceq:
allah yardımcınız olsun canım:teselli:dualarım seninle zaten başkada birşey elimden gelmez.derdi veren rabbim dermanınıda sabrınıda versin inşallah(aminn):saruboceq: