Acil yardım!!!

tugbakrm

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
61
0
286
Bursa
Merhaba arkadaşlar
14 günlük gecikmem var. 3 test yaptım. 2.çizgi pembe çıktı hepsinde.
bu sabah kan testi yaptırdım. bet hcg 58,78 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırmam istendi.
bir problem yoktur dimi? bu 58,78 değeri normal mi? çok mu düşük? lütfen cevap verin... kafam çok karıştı.

meraba ilk kez yazıyorum burda doktoruna soramazmısın belki bi sorun yoktur ama hiç yorum yapmadılar mı test sonucunu söylerken?

canım sonuca göre hamilesin tebrik ederim..2 gün de bir tahlil istiyorlar ki 2 kat artması gerekmiş sağlıklı gebeliklerde...tahlilden önce dr a da gidebilirsin ..ben bi kez yaptırdım hemen dr a gitmiştim..

canım sonuca göre hamilesin tebrik ederim..2 gün de bir tahlil istiyorlar ki 2 kat artması gerekmiş sağlıklı gebeliklerde...tahlilden önce dr a da gidebilirsin ..ben bi kez yaptırdım hemen dr a gitmiştim..

sağol cnmmm. inşallah problem çıkmaz. çok korkuyorummm

arkadaşım hamilesin tebrikler kendine ve küçük mucizene çok dikkat et sadece kendini ve bebeğini düşün

14 günlük bir gecikmenin sonuc değeri eğer 58 ise doktor normal bir gebelik olarak görmediği için istemiştir.
Çünkü 14 günlük bir gecikme 1.5 aylık bir süreç ve normal gebelik değerinin 58 den çok çok yüksek olması gerekirdi.

Sizi korkutmak istemem ama doktorunuz sağlıklı olıp olmaması için testi tekrar etmenizi istemiş.

Ama inş. bir sorun olmaz.

umarım gec dollenmedir ve hersey yolundadır. ama cok da normal gorunmedigi ortada.. bizi de haberdar et umrım hersey yolundadır !!!

umarım gec dollenmedir ve hersey yolundadır. ama cok da normal gorunmedigi ortada.. bizi de haberdar et umrım hersey yolundadır !!!

son testim 334 cıktı. doktorum gec döllenme dedi. herşey normal dedi. bu hafta cuma tekrar gidicem... bebeğimi göstercekmiş bana :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok sevindim canım gözünüz aydın. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin:) darısı başımıza

son testim 334 cıktı. doktorum gec döllenme dedi. herşey normal dedi. bu hafta cuma tekrar gidicem... bebeğimi göstercekmiş bana :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay maşallahtebrik ederim allah tamamına erdirsin inş çok heyecanlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…