Merhaba arkadaşlar
14 günlük gecikmem var. 3 test yaptım. 2.çizgi pembe çıktı hepsinde.
bu sabah kan testi yaptırdım. bet hcg 58,78 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırmam istendi.
bir problem yoktur dimi? bu 58,78 değeri normal mi? çok mu düşük? lütfen cevap verin... kafam çok karıştı.
canım sonuca göre hamilesin tebrik ederim..2 gün de bir tahlil istiyorlar ki 2 kat artması gerekmiş sağlıklı gebeliklerde...tahlilden önce dr a da gidebilirsin ..ben bi kez yaptırdım hemen dr a gitmiştim..
canım sonuca göre hamilesin tebrik ederim..2 gün de bir tahlil istiyorlar ki 2 kat artması gerekmiş sağlıklı gebeliklerde...tahlilden önce dr a da gidebilirsin ..ben bi kez yaptırdım hemen dr a gitmiştim..
14 günlük bir gecikmenin sonuc değeri eğer 58 ise doktor normal bir gebelik olarak görmediği için istemiştir.
Çünkü 14 günlük bir gecikme 1.5 aylık bir süreç ve normal gebelik değerinin 58 den çok çok yüksek olması gerekirdi.
Sizi korkutmak istemem ama doktorunuz sağlıklı olıp olmaması için testi tekrar etmenizi istemiş.
son testim 334 cıktı. doktorum gec döllenme dedi. herşey normal dedi. bu hafta cuma tekrar gidicem... bebeğimi göstercekmiş bana :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
son testim 334 cıktı. doktorum gec döllenme dedi. herşey normal dedi. bu hafta cuma tekrar gidicem... bebeğimi göstercekmiş bana :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: