Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adetim 5 gün geçti, idrar testi yaptım pozitif çıktı pzt dr gidicektim ama ne yazık ki dün geceden beri kahverengi lekelenmeler oluyor. çok korkuyorum yoksa düşükmü yapıyorum (
moralim çok bozuk vajinal ultrasonla baktı dr 5 haftalık olduğu için görememiş sonra kan aldılar değerim 11.65 çıktı ya dış gebelik ya kimyasal ya da normal bi gebelikti ve bozulmaya başlamış dedi, 2 gün sonra tekrar kan vericem bilmiyorum ağlamaktan gözlerim şişti yazık kızımda etkilendi kıyamam yavrum gözümün içine bakıyor, kısmet böyleymiş ne yapalım düşücek bebeğim(
canım bende kşmyasal gebelik geçirmiştim.ama gerisi hemen geldi.bende çok üzülmüştüm .düşük oldğu gün tam 1 yıl sonra aynı gün kızımı kucağıma aldım sonunda hayır vardır canım inşallah
canım bende kşmyasal gebelik geçirmiştim.ama gerisi hemen geldi.bende çok üzülmüştüm .düşük oldğu gün tam 1 yıl sonra aynı gün kızımı kucağıma aldım sonunda hayır vardır canım inşallah