acil yardım :((

simayyyyyy

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
41
0
621
39
adetim 5 gün geçti, idrar testi yaptım pozitif çıktı pzt dr gidicektim ama ne yazık ki dün geceden beri kahverengi lekelenmeler oluyor. çok korkuyorum yoksa düşükmü yapıyorum (

canım benim ayaklarını havaya kaldır ve yat belkide yerini temizliyordur bence doktorunu ara progestan verecektir sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah

Hemen dru ara cnm.progestan igne vercektir die dusunuorum..cikma disari eger tanidik hemsire varsa esin alsin gelsin igneyide hemsireyide.

çok kötüyüm dünden beri kasıklarım ağrıyor ( çok sağolun kızlar cvp için, dr gidiyorum şimdi inş kötü bişey demez...

ayyy canım geçmiş olsun İnşallah bir sorun yokturda bebeğin sağlıklıdır sonucu bende merak ettim gelince hemen haber ver olurmu. :26:

Son düzenleme:
moralim çok bozuk vajinal ultrasonla baktı dr 5 haftalık olduğu için görememiş sonra kan aldılar değerim 11.65 çıktı ya dış gebelik ya kimyasal ya da normal bi gebelikti ve bozulmaya başlamış dedi, 2 gün sonra tekrar kan vericem bilmiyorum ağlamaktan gözlerim şişti yazık kızımda etkilendi kıyamam yavrum gözümün içine bakıyor, kısmet böyleymiş ne yapalım düşücek bebeğim(

canım bende kşmyasal gebelik geçirmiştim.ama gerisi hemen geldi.bende çok üzülmüştüm .düşük oldğu gün tam 1 yıl sonra aynı gün kızımı kucağıma aldım sonunda hayır vardır canım inşallah

kanamam çok kötü küçük küçük parçalar düşüyor resmen peki bebeği nasıl anlıcam o kadar çok parça varki

inş tatlım yoksa dayanamam bu acıya en kısa zamanda hamile kalırım inş.

Allah rızası için bilen söylesin kan değerim 11.65 çıktı bu kaç haftalığa denk geliyor son adet tarihim 24 eylüldü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…