ACİL YARDIM

leyla47sos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
17
4
86
37
slm kızlar. 6 aylık bir kzım var. 2740 doğdu kızm. su an 6860 kilosu. il 6 ay sadece anne sütü verdim. artık sütüm azaldı mama vermem lazım ama kzım mama almıyor. zorlayınca bir iki damla veriyorum sonra tiksinip kusuyor. ne yapacam bilemedim. zaten zayıf bir bebek. ek gıdaya da geçtim ama süt de içmesi lazım. mamayı nasıl verebilirm ne olur yardım edin

Mama vermek zorunda degilsin cnmfarkli seylerdene ben un kavurmustum cok az seker ve suile yiyecegi kivamda olsun tmm bide pirinc unu nisastayida deneyebilirsin cnm

pirinç ununuda almadı. nasıl bir bebek anlamadım gitt.pirinç unuyla mahallebi yaptım agzzını sürmedi

Süt İçmesi şart değil ki yoğurt yiyorsa yeter ona. Mama olarak balli irmikli hazir mamayi bebekler genelde begeniyor. Şekersiz ev mamasi ise kuru incirle yapilan muhallebi de güzel oluyor hatta içine pekmez de katabilirsiniz. Ama sizin minik beğenir mi bilmem:)

canım aptamilini verdim kustu. hatta o kadar tiksindi ki vicdan azabı çektim. kızım zayıf zaten hala da yediremiyorum çok üzülüyorum

kızınızı kesinlikle zorlamayın böyle yaparak ek gıdadan da soğutacaksınız. eğer istemezse içirmeyin demekki sizin sütünüzle doyuyor sütün az olması çok ol ası önemli değil önemli olan doyuruculuğudur.siz beslenmenize dikkat edin et balık sebze yemeği sürekli bol vitaminli şeyler yiyinki sütünüz yağlı doyurucu olsun

Ben ilk önce bebelac kullanmıştım bebeğim kustu sevmedi ve içmedi. Tadına baktım şeker yoktu hiç. Şeker koyarak verdim gene içmedi. Bebelac gold çıktı ya yeni ondan aldım içirdim ve onu içti. Onun tadı daha güzel ve şeker atmaya gerek yok. Onu bi denesen diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…