Merhaba kizlar 6 haftalik hamileyim ama gebelik kesesi ince uzun bir sekilde Doktor dusuk olabilir dedi clexane igne ve crinone %8 jel kullaniyorum bu durumda olupta sonradan duzelen varmi yardimci olursaniz cok Mutlu olurum simdiden tesekkurler herkese
Bebek sağlıklıysa annesine tutunuyor ama sağlıklı değilse ne yaparsan yap düşüyor ya da en iyi ihtimal sağlıksız bebek olarak doğuyor. Ben düşük yaptım acısını bilirim umarım düşmez ve sağlıklı bir evlat kucağına alırsın. Şimdi sakin ol sen annesin güçlü olmak zorundasın, dinlenmene ve doktorunun dediklerini yapmaya bak bence.
ama canım gayet normal bir kese bu zamanla toparlıyor kendini bebek oluştukça ve büyüdükçe benim oğlumun kesesi bundan daha bile acayipti hiç bir sıkıntı yaşamadık doktorumda hiç öyle bişi dememişti bende ip gibi falan sandım sen öyle deyince içini rahat tut yok bişi bunda ama başka bir doktorada görün istersen bu doktor abartmış bence
ama canım gayet normal bir kese bu zamanla toparlıyor kendini bebek oluştukça ve büyüdükçe benim oğlumun kesesi bundan daha bile acayipti hiç bir sıkıntı yaşamadık doktorumda hiç öyle bişi dememişti bende ip gibi falan sandım sen öyle deyince içini rahat tut yok bişi bunda ama başka bir doktorada görün istersen bu doktor abartmış bence
6 haftalıkken gittiğimde hiç birşey görememiştik keseden başka kesemde seninkinden bile değişik ince uzun bişiydi resmi duruyor ama evde akşam unutmazsam atarım 8. haftada gittiğimde hem bebişi gördük hem kalp atışını duyduk çok şükür
6 haftalıkken gittiğimde hiç birşey görememiştik keseden başka kesemde seninkinden bile değişik ince uzun bişiydi resmi duruyor ama evde akşam unutmazsam atarım 8. haftada gittiğimde hem bebişi gördük hem kalp atışını duyduk çok şükür