Acil yardım

Oyak67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
48
29
3
31
Arkadaşlar adetime 4 gün var kaset tipi testlerden yaptım ve sonuç pozitif gerçekten varmıdır ?

Merhaba arkadaşlar ben yeni uyeyim size birsey sorma istiyorum ben 21 haftalik hamileyim ancak sağlık ocağı son adet tarihini 19 Mart yerine 19 nisan girmiş ve orada 16 haftalik görünüyorum ancak bugün tetenos aşımı yaptılar sizce bu hata bana sorun çıkarır mi çünkü doktor erken doğum olarak dosyayı kapatıriz diyerek konuyu kapattı ben kaydın düzeltilmesini istesemde doktor inatla onemsiz olduğunu duzeltemeyecegini söylüyor benim ve bebeğin Sağlık takibinde sorun yasarmiyim yada 2. Hamilelikte erken doğum riski var gibi bir şeyle karsilarimiyim bilemiyorum sizce ne yapmaliyim

Arkadaşlar adetime 4 gün var kaset tipi testlerden yaptım ve sonuç pozitif gerçekten varmıdır ?
Insallah vardir canim yanilanlarda oluyomus burda okudugum kadariyla en guzeli bir kac gun sonra kanda baktir hayirli olsun benimde hamile oldugum halde testlerde cikmamisti iki hamileligimi doktorda ogrendim ucuncude dedigin testten yaptim silik cizgiyle ogrendim

Aynen cok onemli degil canim belli zamanlarda seni cagirip kontrollerini yapacaklar oda yaptiklari bisey degil kilo bebek kalp atışı zaten sen doktora gidiyorsundur rahat ol sorun yok yani

3 tane yaptım 3ündede çıktı sabah tekrar deniycem.. inşallah vardır

Aynen cok onemli degil canim belli zamanlarda seni cagirip kontrollerini yapacaklar oda yaptiklari bisey degil kilo bebek kalp atışı zaten sen doktora gidiyorsundur rahat ol sorun yok yani
Yanlız benim dosyami erken doğumla kapatması da normal mi sizce bu benim ilk bebeğim ister istemez hassas oluyorsun ama insanların bilgilrini yanlış girip düzeltmemeleri bana yanlış geldi

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Yanlız benim dosyami erken doğumla kapatması da normal mi sizce bu benim ilk bebeğim ister istemez hassas oluyorsun ama insanların bilgilrini yanlış girip düzeltmemeleri bana yanlış geldi
Duzeltmeleri gerek tabi saçmalık senin saglik gecmisinde neden erken dogum diye bisey cıksın sikayet edecegin bir numara var Alo 184 ü ara durumu anlat

G Glntprk bence sorun olmayacaktir ama nie duzeltmiyolarki, saçmalık. Sırf gıcıklığına düzelttirirdim ben tabi ne olur ne okmaz die de düzeltmek en doğrusu

İnşallah kızlar allah isteyen herkese nasip etsn sabah için randevu aldım doktora gitcm. Sonra o testleri alıp hiç şansın yok hamile kalamazsın diyen doktorun gözüne sokcam. Rabbim o kadar büyük ki yeter ki içten isteyin sadece ol desin ALLAH oluyo inşallah benim dualarım kabül oldu yarın tekrar yazacağım hepinizi öptüm :))

Duzeltmeleri gerek tabi saçmalık senin saglik gecmisinde neden erken dogum diye bisey cıksın sikayet edecegin bir numara var Alo 184 ü ara durumu anlat
Aynen cnm bende doktorla konuştum dilekçe istedi benden düzeltilmesi için yani 2. Gebelikte risk olarak önüme çıkabilir bu durum

G Glntprk bence sorun olmayacaktir ama nie duzeltmiyolarki, saçmalık. Sırf gıcıklığına düzelttirirdim ben tabi ne olur ne okmaz die de düzeltmek en doğrusu

Bende doktorun ay canım bu çok önemsiz deyip rahat davranmasina sinir olduğum için onada bindi is ve düzeltme kadar ugrasicam şimdi bir dilekçe istediler benden onu yazdım bakalım ne olacak

Bende doktorun ay canım bu çok önemsiz deyip rahat davranmasina sinir olduğum için onada bindi is ve düzeltme kadar ugrasicam şimdi bir dilekçe istediler benden onu yazdım bakalım ne olacak
Uğraş valla, ah bu boşver mantığı yokmu, sinir bozucu, işini yapip yaptığınız hatayı duzeltsenize arkadaşım
Ne gerekiosa yap, kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…