resmine baka bilirmiyimArkadaşlar adetime 4 gün var kaset tipi testlerden yaptım ve sonuç pozitif gerçekten varmıdır ?
Insallah vardir canim yanilanlarda oluyomus burda okudugum kadariyla en guzeli bir kac gun sonra kanda baktir hayirli olsun benimde hamile oldugum halde testlerde cikmamisti iki hamileligimi doktorda ogrendim ucuncude dedigin testten yaptim silik cizgiyle ogrendimArkadaşlar adetime 4 gün var kaset tipi testlerden yaptım ve sonuç pozitif gerçekten varmıdır ?
Aynen cok onemli degil canim belli zamanlarda seni cagirip kontrollerini yapacaklar oda yaptiklari bisey degil kilo bebek kalp atışı zaten sen doktora gidiyorsundur rahat ol sorun yok yaniMerhaba arkadaşlar ben yeni uyeyim size birsey sorma istiyorum ben 21 haftalik hamileyim ancak sağlık ocağı son adet tarihini 19 Mart yerine 19 nisan girmiş ve orada 16 haftalik görünüyorum ancak bugün tetenos aşımı yaptılar sizce bu hata bana sorun çıkarır mi çünkü doktor erken doğum olarak dosyayı kapatıriz diyerek konuyu kapattı ben kaydın düzeltilmesini istesemde doktor inatla onemsiz olduğunu duzeltemeyecegini söylüyor benim ve bebeğin Sağlık takibinde sorun yasarmiyim yada 2. Hamilelikte erken doğum riski var gibi bir şeyle karsilarimiyim bilemiyorum sizce ne yapmaliyim
Yanlız benim dosyami erken doğumla kapatması da normal mi sizce bu benim ilk bebeğim ister istemez hassas oluyorsun ama insanların bilgilrini yanlış girip düzeltmemeleri bana yanlış geldiAynen cok onemli degil canim belli zamanlarda seni cagirip kontrollerini yapacaklar oda yaptiklari bisey degil kilo bebek kalp atışı zaten sen doktora gidiyorsundur rahat ol sorun yok yani
Kiz hamilesin işte , test manyağı seni3 tane yaptım 3ündede çıktı sabah tekrar deniycem.. inşallah vardır
Duzeltmeleri gerek tabi saçmalık senin saglik gecmisinde neden erken dogum diye bisey cıksın sikayet edecegin bir numara var Alo 184 ü ara durumu anlatYanlız benim dosyami erken doğumla kapatması da normal mi sizce bu benim ilk bebeğim ister istemez hassas oluyorsun ama insanların bilgilrini yanlış girip düzeltmemeleri bana yanlış geldi
Aynen cnm bende doktorla konuştum dilekçe istedi benden düzeltilmesi için yani 2. Gebelikte risk olarak önüme çıkabilir bu durumDuzeltmeleri gerek tabi saçmalık senin saglik gecmisinde neden erken dogum diye bisey cıksın sikayet edecegin bir numara var Alo 184 ü ara durumu anlat
Uğraş valla, ah bu boşver mantığı yokmu, sinir bozucu, işini yapip yaptığınız hatayı duzeltsenize arkadaşımBende doktorun ay canım bu çok önemsiz deyip rahat davranmasina sinir olduğum için onada bindi is ve düzeltme kadar ugrasicam şimdi bir dilekçe istediler benden onu yazdım bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?