- 27 Ağustos 2016
- 60
- 12
- 38
- 33
- Konu Sahibi Ekilemranipulu
Arkadaşlar 7+3 günlük hamileyim. Dün gece kahverengi leke vardı avuçiçi kadar hastaneye gittik vajinal ultrasonla baktı düşük olabilir dedi progestan iğne verdi kahverengi akıntını süre daha gelirse normal ama açık kırmızı gelirse düşük yaptın demek dedi eve geldim iğneyi yaptırıp iç çamaşırımda açık kırmızı kan vardı ödüm koptu bu sefer başka hastaneye gittik doğumhane de ebeler vardı ebe kalp atışını dinletti bak düşmemiş dedi yarın doktora görünün birde iki kese görüyorum ikiz olabilir dedi sabah doktora geldik doktor kesenin biri kan kesesi dedi düşmeye çalışıyor dedi sağlıklıysa düşmez dedi.sadece yatacaksın lavaboya kalkacaksın dedi.progestan hap 100 mg günde iki kullanıyordum 200 mg günde üçe çıkardı ve birde iğne verdi beş gün progestan iğne. Peçeteye pıhtı şeklinde kan gelirse korkma eski kandır ama akıntı olursa tehlike dedi.benim çamaşırımda koyu kırmızı pıhtı oluyor küçük küçük.ama peçeteye de pembe renk çıkıyor başına Böyle birşey gelip de bebeğini kucağına alan var mı tutunması için ben başka takviye ne yapabilirim me önerirsiniz ve ne önermezsiniz Nasıl beslenmeliyim Nasıl kalkıp doğrulmalıyım sıcak soğuk banyo. Hangisi iyi olur me olur iyice bilgilendirir misiniz