- 17 Haziran 2021
- 3
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Masalduman
Hepinize merhaba öncelikle.2sene oncesinde eşim 1kere uyusturucu kullanip eve gelmisti o zaman baya kavga gürültü oldu evi birakip annemlere kadar gitme noktasina gelmistim kendisi yeminler edip birdaha yapmiyacagini söyledi pisman oldugunu soylemisti ve inanip affetmiştim.yaklasik 20gundur icimde inanilmaz suphe olustu eve gelir gelmez gozleri baygin haldeydi bende anladim haliyle.bitane numarayla sifreli konusuyordu siliyordu bende emin olmak icin gozlemlemeye devam ettim.2gün önce cebinde tütün olmayan yesil renkte tozlar buldum ve sordugumda çop girmiş diye gecistirdi beni yemin etti kuran elledi icmem icmicem diye soyledi. lafı fazla uzatmayacağım hamileyim bugun doktor kontrolum var bunun icin annemlere geldik biraz uzandim ben sigarayla alakasi olmayan bir koku odayı kaplamış yani uyşt.kokusu geçmiş kenara yatmis cuzdaninda o kagidi buldum icindede madde.yine yeminler ediyor. şimdi onca zaman ettigi yeminler verdiği sözler yalanmis meğer hiç güvenim kalmadi.3aylik hamileyim ne yapmaliyim artik bosanmamin zamani gelmişmi sizce lutfen bir akıl verin