Acil yardıma ihtiyacım var...

Kurabiyelim

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
54
3
18
35
Elazığ
Merhaba arkadaşlar, 2 aylık kızım doğdugu gunden berı ıshal.gunde 20 - 25 defa kakasını yapıyordu.bırsuru doktora goturdum anlamadılar. en sonunda bı prof. dr.a goturdum ve besın alerjsı dedı.emzırdıgım ıcın bana tum hayvansal gıdalar yasak.bu dıyetı uygulamaya basladıgımızdan berı kakası gunde 9-10-11 civarı.ama hala acık yesıl ve sumukumsu.yapıs yapıs sankı ıcınde seffaf seyler var.cok korkuyorum cıddı bı sorun vardır dıye.hala dogru duzgun ılgılenen bı doktor bulamadım.sıcaktanda olabılırmıs dıye okudum.burası 50-51 derece cıvarı su sıralar. yatırırken hıc ustunu ortmuyorum evımız cok sıcak oldugu ıcın.dogrumu yapıyorum bılmıyorum.tecrubeli arkadaslar yardımcı olabılırmısınız bana? kakasının boyle olması normalmı sızce?....

canım benim oğlum doğduğundan beri günde 5e kadar çıkar kakası ama seninkisi haddinden fazlaymış kaka kültürü yaptırdınmı hiç o sümüksü kıvam bağırsaklarının normal yapısından kaynaklanıyo demişti bir doktor bana ama sen genede bi kaka kültürü yaptır derim aklında kalmasın.

kaka kültürü farklı evet sonuçları hemen çıkmıyor daha fazla araştırma yapılıyo tahlil yarım saatte falan çıkıyo kültür bikaçgünde çıkmıştı bizim devlet hastanesinde ama özelde erkende çıkabilir bilmiyorum.

Cocugunuzda bakteri enfeksiyonu yada parasit enfeksiyonu olabilir ve bunun icin doktorunuz antibiotic verebilir. Doktorunuzla konusurken bu iki enfeksiyondan olabilirmi diye sorun.

Back
X