Acil Yardıma İhtiyacım varr!!

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Merhaba kızlar cok acil yardıma ihtiyacım var Beyaz eşya bölümüne yazdım ama kimse cevap yazmadı:50: nolur yazmadan geçmeyin zira fazla zamanım yok.. Nısanlımla bugün beyaz esya baktık.. Buzdolabı çamaşır mak ve bulasık mak Siyah camlı olanlardan almak istiyorum.. Kullananlar varmı tavsiye eden etmeyen varmı hangi marka model önerirsiniz ? nolur yardım edin kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar cok acil yardıma ihtiyacım var Beyaz eşya bölümüne yazdım ama kimse cevap yazmadı:50: nolur yazmadan geçmeyin zira fazla zamanım yok.. Nısanlımla bugün beyaz esya baktık.. Buzdolabı çamaşır mak ve bulasık mak Siyah camlı olanlardan almak istiyorum.. Kullananlar varmı tavsiye eden etmeyen varmı nolur yardım edin kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :44::44::44::44::44:

Bir Derdim Var burası ve sizin konunuzun nesi acil?

siyah camlı derken örnek model koyar mısın?

$indir.webp Eki Görüntüle 876090 $sgrid.webp Bu canım benim..

hmm anladım.. siyah bende tavsiye etmem zira ocağım siyah olduğu halde fenalık geçiriyorum. en ufak birşeyde leke kalıyor.parmağınla dokun iz kalıyor..

gri almanı tavsiye ederim..

bir de çamaşır mak. beyaz aldım ben satıcı kendisi dedi önermem size gri almanızı zamanla boyaları dökülür alaşımları çirkin görüntü olur dedi.:31:

arkadasım görüntüden ziyade işlevine bak derim.

gidin araştırın yakından görün bilgi alın.

görüntüden ziyade makinelerin kullanım ömrü önemli olan ben sürekli kullanılan beyaz modellerden aldım zira çoğu annemler tarafından 15 yıl kullanılan ömrü zor biten ama daha teknolojiği çıktığı için artık değiştirilen bir marka kullanımı daha kolay ve uzun süreli kullanımı olucak eşya bence daha mantıklı görselliği ön planda olan tüm ev eşyaları sonunda yerini çok zahmete ve çabuk bozulmaya bırakıyo bana göre

Merhaba,
En iyisi marka olarak soruyorsan "MIELE,BOSCH" tur
12 yil önce aldigim MIELE süpürge makinasi ,boya badanin pisliginde, esimin baca temizlemesine varana kadar heryerde kullandik. Disini boyasi gitmis köseleri kirik merdivenlerde bir çok kere düstügü halde ilk günkü gibi temizliyor.
BOSCH firinim evimde 13 sene kulandim yazliga götûrdük bir 10 senede orda çalisir eminim. Diger markalara baktiginda benim saydiklarim biraz pahali ama 10 yil sonra ne olacagimiz belli degil,ilerde bozuldugu için degil canin degistirmek istedigi için degistirebilecegin bir marka al Beyaz renk en iyisi
Simdidien tebrikler ,,,

Çok tesekkür ederim Canlarım.. :16::16::16::16: Arçelik almaya karar verdim. Beyaz Renk düsünüyorum artık hayırlısı kısmettt:44:

Back
X