Acil yardımcı olun hanımlar 😔

bence de bu şekilde durumu netleştirebilirsiniz

Daha 2 gün varken adet tarihime şimdi 6 gün geçti regl tarihimin üstüne eğer adet olsaydım dün banyo yapardım 5 gün sürer ama şimdi ne adet ne gebelik belirtisi yaşamıyorum açıkçası beklemekteyim ve çok tedirginim rabbim hayırlısını nasip etsin çok

Bugünde adet olmadım ve 7 gün oldu
Bende dayanamadım test alıp yaptım ama yok eskisinden daha silik bir çizgi hayalet gibi ...
Napsam bilemedim galiba gebelik değil ya ama neden adetim ilk kez gecikti üstelik 7 gün ve adet olacakmışım gibi Ağrı sızı belirti de yok sadece göğüs şişmesi olmuş bugün uçları biraz dokununca ağrıyor

Daha 2 gün varken adet tarihime şimdi 6 gün geçti regl tarihimin üstüne eğer adet olsaydım dün banyo yapardım 5 gün sürer ama şimdi ne adet ne gebelik belirtisi yaşamıyorum açıkçası beklemekteyim ve çok tedirginim rabbim hayırlısını nasip etsin çok
valla hayırlısı neyse o olucaktır canım hiç endişelenme ama stres de yaptıkça kendini üzersin. yapma biraz başka şeylerle kafanı meşgul et bence canım. gölünden ne geçiyorsa o olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar ilk kez yazıyorum ama sürekli takip ederim patlaşılanları..benim adetime 2 gün varken ilginç ki evdeki gebelik testimde 2.silik çizgi çıktı ama özel bir hastanede kan verdiğim de 1,28 cıktı doktor gebelik yok ama ilaç yazmayacam dedi ...hala adet olmadım 3.gün oldu gecikmem sancım belirtim de yok ne adet belirtisi ne gebelik bana yardımcı olursanız sevinirim özelikle aynı durumu yaşayanlar 😔Eki Görüntüle 2663449 Eki Görüntüle 2663450
Canım gebelik var benimde silik çıktı hamileyim bir arkadaş on tane test yaptı çıkmadı inan iki ay doldu sonra öğrendi son gün tutmuş geç döllenme iki çizgi var dusuklerle beş gebelik yaşadım hep ince çizgi çıktı hamileydim

Merhaba arkadaşlar ilk kez yazıyorum ama sürekli takip ederim patlaşılanları..benim adetime 2 gün varken ilginç ki evdeki gebelik testimde 2.silik çizgi çıktı ama özel bir hastanede kan verdiğim de 1,28 cıktı doktor gebelik yok ama ilaç yazmayacam dedi ...hala adet olmadım 3.gün oldu gecikmem sancım belirtim de yok ne adet belirtisi ne gebelik bana yardımcı olursanız sevinirim özelikle aynı durumu yaşayanlar 😔Eki Görüntüle 2663449 Eki Görüntüle 2663450
Bekle biraz belki kimyasal gebelikte silik çizgi daha silik hale gelmez aksine koyulasir

Arkadaşlar bugün 8.gün ve adet olmadım test de negatif belirti yoktu şimdiye kadar ama bugün göğüslerim şiş ser ve hassas ve adet olacakmışım gibi belirtilerim var artık cevap almaktan çok benim durumumda olan varmı diye merak ediyorum

Arkadaşlar bugün 8.gün ve adet olmadım test de negatif belirti yoktu şimdiye kadar ama bugün göğüslerim şiş ser ve hassas ve adet olacakmışım gibi belirtilerim var artık cevap almaktan çok benim durumumda olan varmı diye merak ediyorum

Bende ayni durumda sayilirim 6 gün gecikti ve test negatif. Sizin Test de silikde olsa cikmis bence tekrar kan vermelisiniz. En azindan kafanizda netlesir durum. Ben yurtdisinda oldugum icin burda sistem farkli ilerliyor gidip hemen kan veremiyorum birde test negatif oldugu icin haftaya kadar beklyemeyi düsünüyorum. Adet olmus olsam simdiye bitmisti, simdi bi sorun mu var diye icim hic rahat degil.

Benim hala olmadı ama iki gündür ev taşımaya giriştik diye yoruldumdan mı yoksa adet mi olacam anlamadım sancım çok var hem kusuyorum hem şiddetli kasık ağrım var sırtım özelinle belim çok ağrıyor midem ağrıyor

Benim hala olmadı ama iki gündür ev taşımaya giriştik diye yoruldumdan mı yoksa adet mi olacam anlamadım sancım çok var hem kusuyorum hem şiddetli kasık ağrım var sırtım özelinle belim çok ağrıyor midem ağrıyor

Ben dün aksam oldum canim, benim hic bi belirtimde yoktu zaten. Senin belirtilerin var ne olur ne olmaz tasinirken agir kaldirma bence. En son Test ne Zaman yapmistin ve kac gün gecti bat bir daha tekrarla istersen veya direk kann ver böylelikle kafandan atmis olursun en azindan. Hersey gönlünce olsun.

Ben evdeki test i yapmıyorum çünkü ilk bebeğimde 2 ay hanile iken bile çıkmıyordu silik bile olmadı o yüzden kan yapıyorum kanı da adetime 2 gün varken 1,28 çıktı sonra bende gebe değilim diye koli taşıdım ev temizledim mutfak bulaşıklarımı yerleştirirken zorlandım baya iki gündür belirtim var özelikle kahve akıntım bugünde sanki adet olacam değilde düşük yapıyormuşum gibiyim çünkü çok şiddetli ağrılarım var midem hem ağrıyor hem bulanıyor her yerim ağrıyor

Ben evdeki test i yapmıyorum çünkü ilk bebeğimde 2 ay hanile iken bile çıkmıyordu silik bile olmadı o yüzden kan yapıyorum kanı da adetime 2 gün varken 1,28 çıktı sonra bende gebe değilim diye koli taşıdım ev temizledim mutfak bulaşıklarımı yerleştirirken zorlandım baya iki gündür belirtim var özelikle kahve akıntım bugünde sanki adet olacam değilde düşük yapıyormuşum gibiyim çünkü çok şiddetli ağrılarım var midem hem ağrıyor hem bulanıyor her yerim ağrıyor
geçmiş olsun çok üzüldüm. belli de olmaz aslında sabredin biraz

...

Eklentiler

• 15954776165997957693048975911799.webp
    15954776165997957693048975911799.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 40
12 gün gecikmeden sonra adet oldum 😔 üstelik adetim sarı kırmızı gri gibi birşey yani tarifsiz bir renkte

Back
X