Acil yardımcı olur musunuz?

Leyal06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
62
13
38
33
Kızlar merhaba. Adetim 3 gün geçmişti. Sabahtan kaset test yaptım pozitif çıktı. Akşamına adet oldum. Yanlış olabilir mi? Vajinamda biraz sancı var. Bel ağrım karın ağrım yok.

Eklentiler

• A2B7F44E-BF18-4A29-AA12-85E952C7C7FF.webp
    A2B7F44E-BF18-4A29-AA12-85E952C7C7FF.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar merhaba. Adetim 3 gün geçmişti. Sabahtan kaset test yaptım pozitif çıktı. Akşamına adet oldum. Yanlış olabilir mi? Vajinamda biraz sancı var. Bel ağrım karın ağrım yok.
Kanama kırmızı ve parçalı olduysa kimyasal geçirmiş olabilirsin

Kanama kahverengi pembe . Kırmızı değil.ilk siyah gibi oldu . Ve sulu
Yani o zaman yerleşme kanaması da olabilir. Bi kan ver o zaman anlaşılır. Kanamaya döner ise kimyasal gebelik geçiriyorsundur. Kimyasal gebelik korkulacak birşey değil sadece sağlıksız bir gebelik olacağı için vücut kabul etmiyor düşükle sonuçlanıyor. Sessiz düşük diye de geçer yani birçok kadın anlamaz bile adeti geçti zanneder geç adet olur düşükle sonuçlanır. Yaşadığım zaman doktor bilgilendirmişti

Yani o zaman yerleşme kanaması da olabilir. Bi kan ver o zaman anlaşılır. Kanamaya döner ise kimyasal gebelik geçiriyorsundur. Kimyasal gebelik korkulacak birşey değil sadece sağlıksız bir gebelik olacağı için vücut kabul etmiyor düşükle sonuçlanıyor. Sessiz düşük diye de geçer yani birçok kadın anlamaz bile adeti geçti zanneder geç adet olur düşükle sonuçlanır. Yaşadığım zaman doktor bilgilendirmişti
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 💕. Peki kimyasal ise işlem gerekir mi ?

Hayır kanama ile atacaksın parça gelirse anlarsın zaten. Kandaki beta hcg değeri düşecek ve sonlanacak. Kanama bitince normale döner herşey. 🌸🌸
Gebe değilim muhtemelen o zaman ya. Sanırım test hatalı. Şimdi baktım normal kan. Normale göre sulu sadece.

Gebe değilim muhtemelen o zaman ya. Sanırım test hatalı. Şimdi baktım normal kan. Normale göre sulu sadece.
Yani dediğim gibi test pozitif ve kanama başladı ise kimyasal. Yok test hatalı ise korunmayı bıraktıktan sonra reglde ve vücutta değişiklikler olabiliyorr. Şimdilik beklemede kalın kanama normal regl gibi devam anlarsın zaten. Bende afedersin damla şeklinde başlayıp bir ara yoğunlaşıp sonra azaldı ve düşürdüm zaten düşerken hissediliyor ben hissedip peçete tutmuştum. Sonra kanama biraz daha sürdü ve kesildi tamamen

Yani dediğim gibi test pozitif ve kanama başladı ise kimyasal. Yok test hatalı ise korunmayı bıraktıktan sonra reglde ve vücutta değişiklikler olabiliyorr. Şimdilik beklemede kalın kanama normal regl gibi devam anlarsın zaten. Bende afedersin damla şeklinde başlayıp bir ara yoğunlaşıp sonra azaldı ve düşürdüm zaten düşerken hissediliyor ben hissedip peçete tutmuştum. Sonra kanama biraz daha sürdü ve kesildi tamamen
Biz 6,7 aydır korunmuyoruz. Çocuk olmadı. Sürekli gebeyim sanıp test yapıyordum. İlk kez de çift çizgiyi görünce heyecanlanmıştım 😞 gebeyim sandım akşamına adet oldum. İnş senin içinde daha hayırlı zamanda bebeğin gelir.

Lütfen doktora gidip kan vererek değerlerinizi 2 günde 1 takip edin.
Ben dış gebelik yaşadığımı regl olduktan öğrendim.
Kimyasal gebelik geçiriyorsanız bile doktor kontrolünde olun.

Çok gelmediyse ,olabiliyor öyle.
Benim adet zamanım az geliyordu. 1 kaç gün sonra midem de bulaşınca test yapıp,hamile olduğumu öğrenmiştim.

Lütfen doktora gidip kan vererek değerlerinizi 2 günde 1 takip edin.
Ben dış gebelik yaşadığımı regl olduktan öğrendim.
Kimyasal gebelik geçiriyorsanız bile doktor kontrolünde olun.
Bilemedim ki. Kan versem mi? Gerek yok mu? Test de bariz çıktı 2. Çizgi çok net. İlk kez görünce insan tuhaf oluyor. Ama umudum kalmadı şuan

Bilemedim ki. Kan versem mi? Gerek yok mu? Test de bariz çıktı 2. Çizgi çok net. İlk kez görünce insan tuhaf oluyor. Ama umudum kalmadı şuan
Ben geçen ay böyle bir olay yaşadığım için biraz hassas olabilirim bu konuda. Siz bilirsiniz. :)

Biz 6,7 aydır korunmuyoruz. Çocuk olmadı. Sürekli gebeyim sanıp test yapıyordum. İlk kez de çift çizgiyi görünce heyecanlanmıştım 😞 gebeyim sandım akşamına adet oldum. İnş senin içinde daha hayırlı zamanda bebeğin gelir.
amin teşekkür ederim 🌸 kanamanda farklılık devam ederse veya kesinti olur testte pozitiflik devam ederse mutlaka doktora git canım bir muayene ol. HAkkında hayırlısı 🌺

Bende yılbaşından beri korunmuyor 2 ay ara verdim sadece benimde hala olmadı. İlk gebelik olacağı için biraz sabırsız oluyor insan. Olmayınca negatif görünce acaba olmayacak mı düşüncesi yiyip bitiriyor. Bende bugün 3 gün kala regle test yaptım yine negatif. Ne deyim Vardır bunda da bir hayır

Back
X