Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
amin teşekkür ederim kanamanda farklılık devam ederse veya kesinti olur testte pozitiflik devam ederse mutlaka doktora git canım bir muayene ol. HAkkında hayırlısı
Bende yılbaşından beri korunmuyor 2 ay ara verdim sadece benimde hala olmadı. İlk gebelik olacağı için biraz sabırsız oluyor insan. Olmayınca negatif görünce acaba olmayacak mı düşüncesi yiyip bitiriyor. Bende bugün 3 gün kala regle test yaptım yine negatif. Ne deyim Vardır bunda da bir hayır
Her şeyin bir zamanı var elbet. Ama dediğin gibi ilk olunca insan sabırsız oluyor. Bende çok istiyorum anne olayım. Ama olmadı işte nasip demekki . Allah doğru zamanda sağlıkla göndersin bebeklerimizi
Her şeyin bir zamanı var elbet. Ama dediğin gibi ilk olunca insan sabırsız oluyor. Bende çok istiyorum anne olayım. Ama olmadı işte nasip demekki . Allah doğru zamanda sağlıkla göndersin bebeklerimizi