Acil yardımcı olursanız sevinirim..

sinosko

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
727
534
18
Dün erken gebelik testi yaptım, 2. Çizgim silik çıktı. Kan vermeye gittim değerim 5'di. Bata 1 hafta var. Bugün tekrar aynı marka (ilk idrarla değil) test yaptım negatif çıktı. Böyle olup hamile olan var mı? Daha önce bir düşüğüm var.

??

Erken gebelik testleri fazla hassas oluyor o sebeple yanıltabiliyor. Regl zamanı normal test yapsanız ya da direkt kan verseniz daha iyi olur.

Eğer ikincisini sabah ilk idrarla yapmadıysanız hcg değeriniz düşük olduğu için negatif olmuş olabilir en sağlıklısı iki günde bir kan tahlili ile takip etmek

Erken gebelik testleri fazla hassas oluyor o sebeple yanıltabiliyor. Regl zamanı normal test yapsanız ya da direkt kan verseniz daha iyi olur.
Dün yaptığım da kan testi 5 çıkmış tabi buda negatif demek ama normalde 0-1-2 falan çıkması gerekmiş edindiğim bilgilere göre bilemedim

Eğer ikincisini sabah ilk idrarla yapmadıysanız hcg değeriniz düşük olduğu için negatif olmuş olabilir en sağlıklısı iki günde bir kan tahlili ile takip etmek
Dün yaptığımı da ilk idrarla yapmamıştım ama dediğiniz gibi kanla takip etmek mantıklı çünkü fiziksel olarak değişiklik regli değişikliklerim değil Umarım hissettiğim gibidir

Dün yaptığımı da ilk idrarla yapmamıştım ama dediğiniz gibi kanla takip etmek mantıklı çünkü fiziksel olarak değişiklik regli değişikliklerim değil Umarım hissettiğim gibidir
İnşallah her şey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…