acil yardımınız lazım kızlar

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
8.010
4.022
448
Doğum kontrol hapı 20. Günde kasık ağrısı yapıyorsa bu hapın etkisi midir yoksa adet olunacağının belirtisi midir? Bir de hapı bıraktıktan sonra kaç gün geçince adet olurum hemen ilk gün olmam mümkün mü? Operasyon geçireceğim ve adet olmamam gerekiyor ne yapabilirim

Adete az kaldığının belirtisidir. Ben hap bittikten 3-4 gün sonra oluyorum. Hemen olmuyor adet...Hatta doktorum bana eğer adet, geciktirmek istiyorsam hiç ara vermeden 2. kutuya başlamamı söylemişti. Kullandığım müddetçe adet olmazmışım...
Geeçmiş olsun bu arada...

Normalde 21 gun alindiktan sonra birakilir. 7 gun ara verilip tekrar baslanir. Regl olmaman icin hapi birakmaman lazim.

Merhaba. Gecmis olsun. Ben olaya farkli bir acidan bakicam. Ne ameliyati olacaksin arkadasim? Doktorun dogum kontrol hapi kullandigini biliyor mu?dogum kontrol hapi pihtilasmaya egilim yaratir, buyuk ameliyatlar da keza öyle.. ikisi birlesince istenmeyen sonuclar dogurabilir. bunu goz ardi etme bence, doktoruna mutlaka danış.

çok basit hemen yarın yeni bir kutu doğum kontrol hapı alıyorsun adet olmak istemediğin süre boyunca kullanıyorsun şeker
ben bu şekilde adet tarihi ileri almıştım
bıraktıktan 3-4 gün sonra olursun

Ben bıraktığımın ertesi günü oluyordum, tabi baya kullandıktan vücudum alıştıktan sonra.. Ağrı adet dönemi yaklaştığı içindir, bende ramazanda adrt görmek isemediğim zaman ara vermeden ikinci pakete başlıyordum.. Bir aylık adetini görmemiş oluyorsun sadece

Bende nasıl bir bünye varsa ara vermeden ikinci kutuya başlasam da günü gelince regl oluyorum yine de.

Operasyon konusunda doktorunuza danışmışsınızdır umarım. Pıhtılaşma problemlerine sebep olabilir.

Teşekkür ederim koalina, 2. Kutuyu kullanmak istemiyorum aslında bırakıcam doğum kontrol hapını bittikten sonra hemen olmuyosa benim için yeterli zaten

Çoklu alıntı yapmayı beceremedim kızlar, pıhtılaşma için testlerim yapıldı anestezi onayını da aldım sorun yok.

çok basit hemen yarın yeni bir kutu doğum kontrol hapı alıyorsun adet olmak istemediğin süre boyunca kullanıyorsun şeker
ben bu şekilde adet tarihi ileri almıştım
bıraktıktan 3-4 gün sonra olursun

Son pembe hapı içtiğim akşamın sabahına ameliyat olucam işte, herhalde adet olsam bile akşam olurum etkisi 24 saat sürüyor ne olsa

Tabi ki biliyor anestezi onayını aldım, kanama pıhtılaşma zamanı testlerim de yapıldı

Doğum kontrol hapıyla adet geçiktirme hapı aynı şey mi? ben kullanmıyorum doğum kontrol hapı fakat tatile gideceğiz diye doktora primolut n adında bir geciktirici yazdırmıştım. merak ettim?

Doğum kontrol hapıyla adet geçiktirme hapı aynı şey mi? ben kullanmıyorum doğum kontrol hapı fakat tatile gideceğiz diye doktora primolut n adında bir geciktirici yazdırmıştım. merak ettim?
Yok aynı şeyler değil ama böyle bir kullanım alanı da varmış. Ama tabi doğum kontrol hapını önceki adet döneminden başlayarak geciktirmek gerek primolutu 4-5 gün önceden kullanmak gerek... yani şu an doğum kontrol hapı alsanız gecikmez adetiniz...

Adetine az kaldi demek o agiri , dogum kontrol hapi bitince ben 2-3 gun sonra adet oluyordum , madem adet olmak istemiyorsun , hemen diger kutu ya basla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…