- 14 Mart 2013
- 8.010
- 4.022
- 448
- Konu Sahibi Deruchette
-
Normalde 21 gun alindiktan sonra birakilir. 7 gun ara verilip tekrar baslanir. Regl olmaman icin hapi birakmaman lazim.
Bırakmadan olmam mümkün değil dimi yani o zaman devam edeyim sonra bırakayım
Doğum kontrol hapı 20. Günde kasık ağrısı yapıyorsa bu hapın etkisi midir yoksa adet olunacağının belirtisi midir? Bir de hapı bıraktıktan sonra kaç gün geçince adet olurum hemen ilk gün olmam mümkün mü? Operasyoim ve adet olmamam gerekiyor ne yapabilirim
Teşekkür ederim koalina, 2. Kutuyu kullanmak istemiyorum aslında bırakıcam doğum kontrol hapını bittikten sonra hemen olmuyosa benim için yeterli zatenAdete az kaldığının belirtisidir. Ben hap bittikten 3-4 gün sonra oluyorum. Hemen olmuyor adet...Hatta doktorum bana eğer adet, geciktirmek istiyorsam hiç ara vermeden 2. kutuya başlamamı söylemişti. Kullandığım müddetçe adet olmazmışım...
Geeçmiş olsun bu arada...
çok basit hemen yarın yeni bir kutu doğum kontrol hapı alıyorsun adet olmak istemediğin süre boyunca kullanıyorsun şeker
ben bu şekilde adet tarihi ileri almıştım
bıraktıktan 3-4 gün sonra olursun
Merhaba. Gecmis olsun. Ben olaya farkli bir acidan bakicam. Ne ameliyati olacaksin arkadasim? Doktorun dogum kontrol hapi kullandigini biliyor mu?dogum kontrol hapi pihtilasmaya egilim yaratir, buyuk ameliyatlar da keza öyle.. ikisi birlesince istenmeyen sonuclar dogurabilir. bunu goz ardi etme bence, doktoruna mutlaka danış.
Adete az kaldığının belirtisidir. Ben hap bittikten 3-4 gün sonra oluyorum. Hemen olmuyor adet...Hatta doktorum bana eğer adet, geciktirmek istiyorsam hiç ara vermeden 2. kutuya başlamamı söylemişti. Kullandığım müddetçe adet olmazmışım...
Geeçmiş olsun bu arada...
Yok aynı şeyler değil ama böyle bir kullanım alanı da varmış. Ama tabi doğum kontrol hapını önceki adet döneminden başlayarak geciktirmek gerek primolutu 4-5 gün önceden kullanmak gerek... yani şu an doğum kontrol hapı alsanız gecikmez adetiniz...Doğum kontrol hapıyla adet geçiktirme hapı aynı şey mi? ben kullanmıyorum doğum kontrol hapı fakat tatile gideceğiz diye doktora primolut n adında bir geciktirici yazdırmıştım. merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?