Acil yardımınıza ihtiyacım var?

ahnerede_vahnerede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
159
28
98
26
Kızlar 8 hafta önce ilişkiye girdim içime boşalma olmadı geri çıkma yaşadım 18 gün sonra regl oldum ve 5 gün sürdü bu ay geçikince 2 tane gebelik testi yaptım birisi ilk uyandığımda günler sonra baktım o teste negatif şimdi regl oldum ve 3.günüm ama az geliyor bu ay çok stres yaptım hamielmiyim diye hala stresliyim sizce hamilelik varmıdır?

içine boşalmadıysa hamile kalma ihtimalin 0. Bi kadın her ay %20 ihtimalle gebe kalır canım. Onda da spermin yumurtayla döllenmiş olması lazım ki gebe kalasın. Kanamanın az olması hava dan stresten bi çok seyden olur

içine boşalmadıysa hamile kalma ihtimalin 0. Bi kadın her ay %20 ihtimalle gebe kalır canım. Onda da spermin yumurtayla döllenmiş olması lazım ki gebe kalasın. Kanamanın az olması hava dan stresten bi çok seyden olur
Zevk suyundan korktum ve 2 tane gebelik testi yaptım negatif zevk suyundan o kadar korktumki

Akan zevk suyu sana ait değil mi zaten. Ama dediğim gibi içine bosalmadıysa korkma hamile kalmazsın bi de adet başlangıcın var zaten az olma sebebi bi çok etken olabilir
Erkekte zevk suyu yokmu içimden çıktı görmüştüm 2 ay regl gördüm testler negatif hala stres yapıyorum ve regl günümü kısalttım galiba

Akan zevk suyu zaten girişi kolaylaştırmak için rahat girebilmesi için erkekten gelende aynı şekilde ama boşalma olmadığı sürece sperm içeri akmış olmaz. Ve ayrıca zevk suyunun görevlerinden biri de spermin kolayca yumurtaya gitmesine yardım eder. Zevk suyunda sperm yoktur. Ha sevk suyu hariç birde içine boşalsaydı hamile kalabilirdin

Evet zevk suyunda sperm olur ve geri cekilme bir koruma yontemi degildir ama regl i olmussunuz 2. Yi oluyorsunuz testler negatif... daha da supheniz varsa kan baktirin

Mucize bebek değilse hamile falan olamazsın. İki kere adet olmuşsun şüphesi mi kalmış ki?

8
Akan zevk suyu zaten girişi kolaylaştırmak için rahat girebilmesi için erkekten gelende aynı şekilde ama boşalma olmadığı sürece sperm içeri akmış olmaz. Ve ayrıca zevk suyunun görevlerinden biri de spermin kolayca yumurtaya gitmesine yardım eder. Zevk suyunda sperm yoktur. Ha sevk suyu hariç birde içine boşalsaydı hamile kalabilirdin
Çok kalan varmış zevk suyundan ondan sordum

Hayır reglim şuan az 3.gün ve geliyor ama az
Olabilir. Her ay değişebilir kadın vücudu. Benim de hep düzenlidir ama bazen çok az geliyor. Bazen deli gibi agrirken bazen sizi bile olmuyor.

8
Çok kalan varmış zevk suyundan ondan sordum
Zevk aldığı sıra suyu akarken bosalma başlamıştır onu bilemem ama insanlar hamile kalmak için içine boşaldıktan sonra yarım saat yatıyorlar ne bileyim ayaklarını dikiyorlar sen o sıra kalkıp tuvalate falan gitseydin hem zaten üstüne 2 defa hastalanmışsın bide negatif sonuçlar aşmışsın bence korkma artık

Zevk aldığı sıra suyu akarken bosalma başlamıştır onu bilemem ama insanlar hamile kalmak için içine boşaldıktan sonra yarım saat yatıyorlar ne bileyim ayaklarını dikiyorlar sen o sıra kalkıp tuvalate falan gitseydin hem zaten üstüne 2 defa hastalanmışsın bide negatif sonuçlar aşmışsın bence korkma artık
Ya çıktıktan sonra boşalması başladı gördüm hatta çıktıktan 2 saniye sonra başladı hamile kalma ihtimalim olurmu bilmem

O haftaya kadar kesinlikle belli ederdi. Hormonlar çoğu kadında öyle bi ay az bi ay çok bi ay ağrılı bi ay ağrısız olabiliyor ben de de öyle. İçini rahat tur sen

Back
X