Acil yardimm:(

Gamze432

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2020
19
1
1
27
Microgyn doğum kontrol hapı kullanıyodum aralığın 18 inde adet oldum hap kullandigim süre zarfında 2 haftada bir adet oluyorum . Aralığın 18 inde hapı bıraktım kullanmıyorum . 10 ocakta adet olmam gerekirken daha olmadım . 3 defa gebelik testi yaptim sonuç negatif sizce neden bole oldu . 2 çocuğum var . Korkuyorum hamileyim diye:((

Microgyn doğum kontrol hapı kullanıyodum aralığın 18 inde adet oldum hap kullandigim süre zarfında 2 haftada bir adet oluyorum . Aralığın 18 inde hapı bıraktım kullanmıyorum . 10 ocakta adet olmam gerekirken daha olmadım . 3 defa gebelik testi yaptim sonuç negatif sizce neden bole oldu . 2 çocuğum var . Korkuyorum hamileyim diye:KK43:(

2 cevap var
1 hamilesiniz ama teste daha yansimadi
2 olabilir yanii bazen gecikebilir adet. Stres hava koşulu her şeyden olabilir sebepsiz de olabilir

Ay hamilesiniz yazınca kalbim sıkıştı 😂😂 insallah öyle birşey yoktur. Çünkü 2 cocugumda da adetim 1 gün geçti testte hemen çıktı. Bunda 9 günüm geçti . 2 haftada bir oluyordum hap kullandigim sürece .
2 haftada bir olmasaydım dün olmam gerekiyordu .
Insallah yoktur . Kimi de diyor hap hormonlarını bozduğu için gecikmeli olabilirsin

Ay hamilesiniz yazınca kalbim sıkıştı 😂😂 insallah öyle birşey yoktur. Çünkü 2 cocugumda da adetim 1 gün geçti testte hemen çıktı. Bunda 9 günüm geçti . 2 haftada bir oluyordum hap kullandigim sürece .
Insallah yoktur . Kimi de diyor hap hormonlarını bozduğu için gecikmeli olabilirsin

Öyle demeyin hamileyseniz ne yapacaksiniz aldıracak mısınız? Eğer öyleyse lütfen aşırı dikkat edin ya da yumurtaliklarinizi aldırın tüplerinizi baglatin

Back
X