Şimdi verirsem erken mi olur negatif çıksa bile sonradan olma olasılığı olur diye yine bir şey yapamayabilirimAcile gidip bı kan verin kesin çözüm kafanız rahat eder.
Ovulasyon hiç bilmiyorum. keşke gebelik testi yapsaydinizBu arada ovulasyon testim ikinci çizgi silik çıktı
Erken gebelik de yaptım negatif çıktı ama ilk idrarla değil ovulasyonda yumurtlamayı gösteriyor ama bazıları diyor yumurtlama dışında ovulasyon çift çizgi tekrar olursa hamilelik göstergesi kafam çok karışık yaOvulasyon hiç bilmiyorum. keşke gebelik testi yapsaydiniz
Öyle ise yarın olmadı kan veririm normal gebelik testi var kaset test deniyor onu adet gecikince kaçıncı günde yaparsam net sonuç verir pekiHayır iki gün geçmiş regliniz erken değil varsa çıkar kanda yanlışlık olmaz test yaptinizmi evde hiç?
Hiç bilmiyorum inanki o tür şeyleri kullanmadığım için, belkide doğrudur ama en kesin sonuç kan.Erken gebelik de yaptım negatif çıktı ama ilk idrarla değil ovulasyonda yumurtlamayı gösteriyor ama bazıları diyor yumurtlama dışında ovulasyon çift çizgi tekrar olursa hamilelik göstergesi kafam çok karışık ya
Amin çok teşekkür ederimAdet gecikince hemen yapabilirsiniz 2 3 geciktiyse. bencede kan verin ama çok merak ediyorsaniz sabah ilk idrariniz ile yapın testi, Varsa çıkar... rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Bunlarda belirti aslındaSabah bulantı oldu midem kazındı aşırı aç mışım gibi bu yüzden bide sürekli idrara çıkıyorum
Bir yandan çok istiyorum bir yandan da gebelik yoksa adetim gecikirse stres sebebiyle tatilde karın ağrısı ile yerimden kalkamayacağım için korkuyorum umarım en hayırlısı olur sizin var mıBunlarda belirti aslında
Aynen kan verin. Düşünmekten kurtulursunuz en azından varmı yokmu diyeAmin çok teşekkür ederimrabbim isteyen herkese nasip etsin yarın üçüncü günü gecikmemin yarın da bakarım ona göre giderim artık
Netleştiğinde paylaşacağım inşAllahSonucunuz merak ediyorum güzel haberinizi bekliyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?