Gebeliğe Hazırlık Acil yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulisahra

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
146
32
13
24
Kızlar merhaba ya benim adetim normalde düzenli şuan 2 gün gecikti hala tık yok bir yandan da deniyoruz gebelik için ama erken gebelik testi negatif yurt dışına çıkacağım gebelik yoksa maydonoz suyu içmek ve söktürmek istiyorum yolda ağrım olmaması için ama olma ihtimali var mı halen ne yapacağımı bilemedim arada kramplar kasılmalar giriyor adet olcam sanıyorum ama tık yok ne yapmalıyım

Hayır iki gün geçmiş regliniz erken değil varsa çıkar kanda yanlışlık olmaz test yaptinizmi evde hiç?

Ovulasyon hiç bilmiyorum. keşke gebelik testi yapsaydiniz
Erken gebelik de yaptım negatif çıktı ama ilk idrarla değil ovulasyonda yumurtlamayı gösteriyor ama bazıları diyor yumurtlama dışında ovulasyon çift çizgi tekrar olursa hamilelik göstergesi kafam çok karışık ya

Hayır iki gün geçmiş regliniz erken değil varsa çıkar kanda yanlışlık olmaz test yaptinizmi evde hiç?
Öyle ise yarın olmadı kan veririm normal gebelik testi var kaset test deniyor onu adet gecikince kaçıncı günde yaparsam net sonuç verir peki

Adet gecikince hemen yapabilirsiniz 2 3 geciktiyse. bencede kan verin ama çok merak ediyorsaniz sabah ilk idrariniz ile yapın testi, Varsa çıkar... rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Sabah bulantı oldu midem kazındı aşırı aç mışım gibi bu yüzden bide sürekli idrara çıkıyorum

Hiç bilmiyorum inanki o tür şeyleri kullanmadığım için, belkide doğrudur ama en kesin sonuç kan.

Adet gecikince hemen yapabilirsiniz 2 3 geciktiyse. bencede kan verin ama çok merak ediyorsaniz sabah ilk idrariniz ile yapın testi, Varsa çıkar... rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Amin çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin yarın üçüncü günü gecikmemin yarın da bakarım ona göre giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…