• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardımm!!

lovalieber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
19
9
88
Balıkesir
merhaba arkadaşlar yakın bir erkek arkadaşım aseksüel ve çok çirkin boyu da çok kısa ailesi kesinlikle böyle bi durumu hoşlukla karşılamaz siz olsanız böyle biriyle evlenir miydiniz asla çocuk yapmayı düşünmüyor bu tarz şeylerden iğreniyor arkadaşlar acil yardım çok önemli

"Çok çirkin" nedir yahu? Size çirkin gelen, başkasına güzel gelir. Siz kaşını gözünü beğenmezsiniz, başkası beğenir, bir başkası ruhuna aşık olur. Bir insana çok çirkin demek böyle kolay olmamalı.

Ayrıca madem aseksüel, madem çocuk yapmayı istemiyor, evlenmeyi istiyor mu bakalım? Yani sizin bu kadar dert ettiğiniz şeyi o da dert ediyor mu? Etmiyorsa, bırakın insanlar belli kalıplara göre değil, istedikleri hayatı yaşasınlar. Ailesine ben aseksüelim diyemiyorsa, dürüstlükten yanayım ama toplumumuzun büyük kesimi buna hazır değil bilindiği gibi, o zaman kısmet değilmiş, gönlüme göre birini bulamıyorum der en azından.

Back
X