Gebeliğe Hazırlık Acil Yardımmm kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mylv48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
819
348
53
27
Merhaba kızlar . İnofolic combi metini çok duydum kızlar ama İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum . İnternetten alan varmı ? Tavsiye edermisniz bu ilacı . Bide internetten almalımıyım

Merhaba kızlar . İnofolic combi metini çok duydum kızlar ama İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum . İnternetten alan varmı ? Tavsiye edermisniz bu ilacı . Bide internetten almalımıyım
Bence eczaneden al ilaç konusunda pek güvenemiyorum nedense

Gebelik için neler yaptınız bende çok istiyorum 🥺
Ben daha önce 1 düşük 2 kimyasal yaşadım ve belki tuhaf gelecek ama kocakarı ilacı kullandim belimi çekti düşükten düşmüş ve bana kendi yaptığı fitilleri verdi 3 ay boyunca pıhıtlı adet geçirdim içim temizlendi resmen. Bol bol kuru incir ve ballı süt iç hemen etki ediyor canım gerisi allahın taktiri :KK76:

Ben daha önce 1 düşük 2 kimyasal yaşadım ve belki tuhaf gelecek ama kocakarı ilacı kullandim belimi çekti düşükten düşmüş ve bana kendi yaptığı fitilleri verdi 3 ay boyunca pıhıtlı adet geçirdim içim temizlendi resmen. Bol bol kuru incir ve ballı süt iç hemen etki ediyor canım gerisi allahın taktiri :KK76:
Kuru incir bende alacağım indallah faydasını görürüm

Tamamdır canım inşallah vvesile olur inciri sürekli kullanacakmiyim
İnciri kullanmadan önce prolaktininizi ölçtürün
Yüksekse daha da yükseltirsiniz ve bu hormonun yüksek olması gebeliğe engel birşey
Dikkatli kullanmakta yarar var

o ilacı pko olanlar içiyor herkes kafasına göre içemez ,bir hata yapma lütfen

Eczacı bir arkadaşım netten ilaç sipariş verme demişti bana..ne olur ne olmaz eczaneden alın.. doktorun tavsiyesi ile şifa olur inşallah bende faydasını görenlerdenim..pkos var ama bende

Eczacı bir arkadaşım netten ilaç sipariş verme demişti bana..ne olur ne olmaz eczaneden alın.. doktorun tavsiyesi ile şifa olur inşallah bende faydasını görenlerdenim..pkos var ama bende
Bende yok ama doktora sorduğumda hiçbir zararı olmaz demişti

İlaç konusunda internete güvenmenizi tavsiye etmem. Başka bir vitamini internetten almıştım ama tadı da farklıydı. İnofolic combi yi bende kullandım ama bir fayda görmedim inşallah siz görürsünüz 🤲🏻

Back
X