Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eczaneden al ilaç konusunda pek güvenemiyorum nedenseMerhaba kızlar . İnofolic combi metini çok duydum kızlar ama İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum . İnternetten alan varmı ? Tavsiye edermisniz bu ilacı . Bide internetten almalımıyım
Tamamdır bu ilacı duydunuz mu hiç acabaBence eczaneden al ilaç konusunda pek güvenemiyorum nedense
Ben duydum ama kullanmadım ben şu an innate kullaniyorumTamamdır bu ilacı duydunuz mu hiç acaba
Gebelik için neler yaptınız bende çok istiyorumBen duydum ama kullanmadım ben şu an innate kullaniyorum
Ben daha önce 1 düşük 2 kimyasal yaşadım ve belki tuhaf gelecek ama kocakarı ilacı kullandim belimi çekti düşükten düşmüş ve bana kendi yaptığı fitilleri verdi 3 ay boyunca pıhıtlı adet geçirdim içim temizlendi resmen. Bol bol kuru incir ve ballı süt iç hemen etki ediyor canım gerisi allahın taktiriGebelik için neler yaptınız bende çok istiyorum![]()
Kuru incir bende alacağım indallah faydasını görürümBen daha önce 1 düşük 2 kimyasal yaşadım ve belki tuhaf gelecek ama kocakarı ilacı kullandim belimi çekti düşükten düşmüş ve bana kendi yaptığı fitilleri verdi 3 ay boyunca pıhıtlı adet geçirdim içim temizlendi resmen. Bol bol kuru incir ve ballı süt iç hemen etki ediyor canım gerisi allahın taktiri![]()
Ballı süt içmeyi ihmal etme ve ilişki sonrası ayaklarını duvara daya sonra yüz üstü bekle birazKuru incir bende alacağım indallah faydasını görürüm
Tamamdır canım inşallah vvesile olur inciri sürekli kullanacakmiyimBallı süt içmeyi ihmal etme ve ilişki sonrası ayaklarını duvara daya sonra yüz üstü bekle biraz![]()
Evet her akşam iki tane yemen'de yeterliTamamdır canım inşallah vvesile olur inciri sürekli kullanacakmiyim
Tamam canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsinEvet her akşam iki tane yemen'de yeterli![]()
İnciri kullanmadan önce prolaktininizi ölçtürünTamamdır canım inşallah vvesile olur inciri sürekli kullanacakmiyim
Doktora sordum aslında mavi olanı kullanabilirsin dedio ilacı pko olanlar içiyor herkes kafasına göre içemez ,bir hata yapma lütfen
Aminnnnn allâh razı olsun inşallah, hayirli haberlerle gelirsin inşallahTamam canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin![]()
Eczacı bir arkadaşım netten ilaç sipariş verme demişti bana..ne olur ne olmaz eczaneden alın.. doktorun tavsiyesi ile şifa olur inşallah bende faydasını görenlerdenim..pkos var ama bendeMerhaba kızlar . İnofolic combi metini çok duydum kızlar ama İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum . İnternetten alan varmı ? Tavsiye edermisniz bu ilacı . Bide internetten almalımıyım
Bende yok ama doktora sorduğumda hiçbir zararı olmaz demiştiEczacı bir arkadaşım netten ilaç sipariş verme demişti bana..ne olur ne olmaz eczaneden alın.. doktorun tavsiyesi ile şifa olur inşallah bende faydasını görenlerdenim..pkos var ama bende
Sizde mi bu ilaçla hamile kaldınızEczacı bir arkadaşım netten ilaç sipariş verme demişti bana..ne olur ne olmaz eczaneden alın.. doktorun tavsiyesi ile şifa olur inşallah bende faydasını görenlerdenim..pkos var ama bende
İlaç konusunda internete güvenmenizi tavsiye etmem. Başka bir vitamini internetten almıştım ama tadı da farklıydı. İnofolic combi yi bende kullandım ama bir fayda görmedim inşallah siz görürsünüzMerhaba kızlar . İnofolic combi metini çok duydum kızlar ama İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum . İnternetten alan varmı ? Tavsiye edermisniz bu ilacı . Bide internetten almalımıyım