Acil Yardımmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rvb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rvb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
54
21
88
28
5 gün önce sezeryan ile kızımı kucağıma aldım ama göğüs ucu olmadığı için kızım göğsümü tutamıyor mecbur hem sağıyorum hemde mama veriyorum aynı zamanda sütü artıran yiyecekler neler

Büyük söyle 1 yaşında falan yokmu çocuk etrafinizda o çekerse çıkar meme ucu direnin alana kadar emzirin sagmaklada memucu çıkar bence hiçmi ilerleme yok

Sağıyorum ama yinede fazla çıkmıyor etrafımda da öyle çocuk yok ki

Sağıyorum ama yinede fazla çıkmıyor etrafımda da öyle çocuk yok ki
Isiniz zor benim elimde doğum yapmisti 5 yıl önce onunda gogusuçları yoktu 1 hafta ben emzirdim bebegini oda sagarak ve uçlarını çekerek az buz çıktı sizinkidde çıkar inşallah

Sütünüzü bol bol emzirmek arttırır. göğüs ucu çıkartıcı deneyin lansinoh marka, sağdığınızda da meme ucunuz büyür, direkt bebeğe sunun memenizi.

Merhaba. Sütünüz yeterlidir belki de. Bebeğin ihtiyacı gün geçtikte artacak ve sütünüz de buna paralel olarak artacaktır panik yapmayın. Ben sütümü azaltmanın yollarını arıyorum sütüm o kadar çok ama ben bile elektrikli sağma makinesiyle ilk gün bir kaç damla süt sağabilmiştim sadece.

Sütü artırmak için sıvı tüketimini artırın, maydanoz yemeyin, adaçayı içmeyin, düzenli dereotu yiyin. Ben bir ay avent silikon göğüs ucuyla emzirdim, tavsiye ederim. Bu silikon uçlar bebeğe hava yutturuyor gaz yapıyor. O yüzden ara ara çok aç olmadığı zamanlarda uçsuz emzirmeyi deneyin ki silikon uçları bırakmanız kolay olsun. Uçları belirginleştirmek için göğüs ucunuzun altına ve üstüne baş ve işaret parmaklarınızı koyup gerdirin, parmaklarınızı kaldırmadan göğüs ucunuzu derinden kavrayıp çekin. Bebeğe verirken de kahverengi kısmın bitiminden tutarak göğsünüzün renkli kısmını büzüştürün, büzüşük haldeyken bebeğin ağzına verin. Bebek memeyi kavramaya çalışırken, meme ağzının içindeyken çekin parmaklarınızı. Biraz zaman alıyor ama benim bebeğim böyle böyle kavramıştı memeyi. Kolaylıklar dilerim.

Teşekkürler tavsiyeleriniz için deneyeceğim bunları inşallah en kısa sürede tutar göğsümü

Teşekkürler tavsiyeleriniz için deneyeceğim bunları inşallah en kısa sürede tutar göğsümü

Canim eczanelerde satılan klasik el pompalarida gogus ucunu buyutuyor onuda deneyebilirsin

Kullanıyorum ama günde kaç defa yapmam gerek

Benim de gogus ucum yoktu, ve sutum bir hafta sonra geldi. O ilk bir haftayi gunde 1 saat bile uyumadan gecirdim. Bebegim emmeyi reddediyordu ve emzirmek icin savas halindeydik, kalan bosluklarda surekli elimde pompa ile gogus ucu cikartmaya calisiyordum. Cok sukur sutum de geldi gogus ucum da cikti.

Tavsiyem makinayi olabildigince cok kullanin. Hem sutunuzun gelmesine fayda saglar hem de gogus ucunuzu cikartir. İlk zamanlar cok zor oluyor sabirli olun duzene girecektir

Silikon göğüs ucu al canım çok işine yarar

Başardım sonunda göğsümü aldı kızım hemde silikon ucu takmadan ama hala mama da veriyorum hepinizi teşekkür ederim yalnız sütüm hala az bebeğim doymuyo

Meme ucu cikarici aletler var cesitli markalarda ama kullanmadim ise yariyor mu bilmiyorum. Silikon uclar var arkadasim onunla emziriyor gayet de memnundu.

Süt arttirmak icin cok ugrastim ben. O soylenen yontemlere ek olarak malt tableti de kullandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…