Acil yardımmm!

My heaven

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
358
178
103
32
Mrb arkadaşlar adetime bir gün kala dayanamayıp test yaptım negatif çıktı şuanda 2 gün geçti adetim bunun yanısıra yaklaşık bir haftadır sağ kasığım da batmalar hissediyorum ve Hergün biraz daha artıyo hamilelik belirtisi olabilir mi sizce lütfen yardımcı olun tşk ederim

reglinizden sonra gec bi gebelik olustuysa hemen cikmayabilir. bi kac gun beklemek daha saglikli.

Umarım hamilesinizdir ama kist belirtisi de olabilir batmalar. Ben çok kist düşürdüm hareketlerimi kısıtlayan keskin batmalarim oluyordu. Acile ya da bir jinekologa görünün bence. Ama inşallah gebeliktendir :)

Testi Bi gün arayla yaptığında bile farkediyor Can'ım. Tekrar et inşlh hamilesindir

Mrb arkadaşlar adetime bir gün kala dayanamayıp test yaptım negatif çıktı şuanda 2 gün geçti adetim bunun yanısıra yaklaşık bir haftadır sağ kasığım da batmalar hissediyorum ve Hergün biraz daha artıyo hamilelik belirtisi olabilir mi sizce lütfen yardımcı olun tşk ederim
Canım idrar testi adet gecikmesinden sonra daha net olabiliyor.sen adet gecikmeden önce yaptırmışsın Sabah ilk idrarınla testi tekrarla daha net sonuca varırsın. Ve inşallah hamilesindir. Kasık ağrıları evet gebelik belirtileri icindede yer alıyor.. ☺ Rabbim hayırlısını versin

Back
X