Acil yardımmmm

esradngn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
34
10
18
29
Merhaba, adetime 3 gün var gebelik testi yaptım 1. Çizgi belirgin ama ikinci çizgi çok silik çıktı resmî yükledim yardımcı olabilir misiniz? Böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı?

Eklentiler

• 425B7C72-88CB-4D7A-84B7-2B283C5244FA.webp
    425B7C72-88CB-4D7A-84B7-2B283C5244FA.webp
    16 KB · Görüntüleme: 902
1.çizgi zaten belirgin olur. Ama ikinci çizgiyi ben de gördüm canım tebrikler, adet gününde tekrar test yap sonra kan vermeye git bana da dua et ☺️

Merhaba, adetime 3 gün var gebelik testi yaptım 1. Çizgi belirgin ama ikinci çizgi çok silik çıktı resmî yükledim yardımcı olabilir misiniz? Böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı?
Ben böyle öğrenmiştim erken dönemde silik çıkıyor 😊

Tebrikler canip hamilesin çok başında olduğu için silik çizgi bir kaç gün sonra tekrarladığında çok net gözükecek

Tebrikler canım hamilesin çok başında olduğu için silik çizgi bir kaç gün sonra tekrarladığında çok net gözükecek
İnşAllahhh inşalllahhh şimdi o birkaç günü beklemek var 🙈
Aynı şekilde dün ben yaptım çok silik çıktı bu arada benim 4.cü ☺️☺️ Hep silik çıktı testlerim bu gün hemen gittim kan verdim değerim de iyiçıktı hamileyim ben de 🙏🏻 Sen de git kan ver beklemene gerek yok sağlıkla kucağımıza alalım inşallah !!! 2 oğlum var kızım doğumuma az bir süre kala karnımda vefat etti ölü doğum yaptım şimdi tekrar hamileyim sizlerde dua edin bana

Aynı şekilde dün ben yaptım çok silik çıktı bu arada benim 4.cü ☺️☺️ Hep silik çıktı testlerim bu gün hemen gittim kan verdim değerim de iyiçıktı hamileyim ben de 🙏🏻 Sen de git kan ver beklemene gerek yok sağlıkla kucağımıza alalım inşallah !!! 2 oğlum var kızım doğumuma az bir süre kala karnımda vefat etti ölü doğum yaptım şimdi tekrar hamileyim sizlerde dua edin bana
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim bütün dualarım seninle 🤲🏻😊 Benim de ilk gebeliğim olacak nasip olursa yeni evliyim korkuyorum ya test yanlışsa bazen çıkıyormuş ya öyle, ya diyorum dış gebeliğe falan dönüşürse insan ilk olunca korkuyor inşAllah selamete çıkarız ikimizde ☺️

Merhaba canım tebrik ederim bnde 4 gün kala böyleydi öğrendiğimde ama boş gebelikti maalesef sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah☺ allah isteyen herkese nasip etsin🥰

Canim sonuc nenoldu ? Benimde 5 gün var mide bulantim var adet agrim vae 10 gündür bu resim bugüne ait sizce varmi

Eklentiler

• Screenshot_20210203-100826_Gallery.webp
    Screenshot_20210203-100826_Gallery.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 112
Back
X