acil yardımmmmm !! ayın 30 gunu adetm

balbocugu35

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
37
0
16
İzmir
ben yasmin kullanıyorum adet duzenlemesi için ilk ayım bu ilacı içiyoruz 1 hafta ara veriyoruz ya ben o ara vermeyi unutmş ve sanki adetm gbi kan geliyo.
napcam ben ? doktora gtmem gerekir mi ?

ara vermeyi mi unuttun ??? hap 21 tane ve hergün 1 tane..arkasında zatn günler yazıyor.. kutu bittiği an ara veriyorsun zaten..
anlamadım ben,ara vermeden yeni kutuya mı başladın ?

evet ara vermedn yeni kutudan 7 tane içmişim :S ve 1 ay tamamen adet gördüm az değil çok kan gitti normal adet gibi

kesinlikle doktora gidip muayene olmalısın.. fazla ilaç aldıgını da mutlaka anlat.. sakın geçiştirme allah korusun ciddi bişey olabilir..

ben yasmin kullanıyorum adet duzenlemesi için ilk ayım bu ilacı içiyoruz 1 hafta ara veriyoruz ya ben o ara vermeyi unutmş ve sanki adetm gbi kan geliyo.
napcam ben ? doktora gtmem gerekir mi ?

ben bekarken adet duzensızlıgı ıcın o hapı kullanıyordum ..yanlıs kullanım sonucu gorulen bır durum..aynısını bende yasadım.. ara kanama oldu hatta ayıp olmasın yazmam boyle pıhtı gıbıydıı..cok sukur bırsey olmadı..ama ben dr a gıttım dr yanlıs kullanım sınucu dedı..sende gıt ıcın rahatlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…