Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bugün 15. günüm alçım çıktı bantı bugün çkarcaktm duş aldım o sırada bantı çıkardım duştan sonra ne göreyim byrnumun üstü pütür pütür. kızlar bu normalmi ve nasıl gider lğtfen söykeyin yardm edin
arkadaşlar bugün 15. günüm alçım çıktı bantı bugün çkarcaktm duş aldım o sırada bantı çıkardım duştan sonra ne göreyim byrnumun üstü pütür pütür. kızlar bu normalmi ve nasıl gider lğtfen söykeyin yardm edin
hayır canım burun amelyatı olmak ıcın bende doktora cuma gunu gıdıcem burun amelyatı olan arkadasıma doktor bole dedı bır ıkı ay duzenlı yap gecıyor zaten eskı hlıne donuyor