• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardm

nefra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
62
0
86
39
Ankara
ablalarım diye hitap edicem çünkü bi çoğunuz bende büyüksünüz 22 yaşındayım ben

bi sıkıntım var kimseyle bu konuyu konuşamıyorum
erkek arkadaşım var nişanlanıcaz ama bazı problemlerimiz var ve o hep beni her konuda haksız görüp çocuk gibi küsüyo
bi kaç örnek veriyim mesela ben aradığımda telefonu meşgule verme diyo müsait olmasanda aç müsait degilim de diyo ama kendisi evdeyken ailesinin yanında meşgule veriyo telefonu

onun beni sevdiginden hiç şüphem yok ama sürekli bu tür şeyleri dert etmesi üzmüyo degil yani ondan küçük oldugum için benim tecrübesiz oldugumu hiç bi konuda ona akıl vermemem gerektiğini söylüyo

valla ne yapacagımı şaşırdım kendimi nasıl dinletcem bilmiyorum yardım edin lütfen

evlilikte önemli olan mutluluk benim maddi durumum daha iyi onu dert ediyo kendine

kendini çocuk olarak görmekten vazgeçermisim lütfen ben daha yeni 22 oldum 2 hafta oldu 22 olalı..

sen kendiniş böyle gördükçe ve ona hissettirdikçe oda öle davranır
sen biraz kararlı ol seni çocuğu olrak görmesin fikirlerine değer versin

Nişanlanmayı düşündüğüne göre çocuk değilsin canım artık....
Ağırlığını koy, sende düşüncelerini kabul ettir.

kesinlikle arkadaşa katılıyorum..22 küçük bi yaş değil genç kızsın..sen burada hissttirdiğin küçüğüm imajını arkadaşının yanındada berlli ediyosan doğal olarak adam seni her konuda tecrübesiz ve eğitilmeye ihtiyacı olan biri gibi görür..tabi ben çocuk değilim bu yaşa birden gelmedim..eğer bana, sana hiç akıl veremeyen teselliğe ihtiyaç duyduğunda sen anlamazsın,bana karışamazsın gibi şeyler sölüceksen hiç evlenmeyelim hatta görüşmeylim de..sonuçta evlilikte birinin devamlı seni yönetmeye çalışması sen anlamazsın deyip devamlı susturulması çekilmez bi durum olur..zamanla ne sevgi kalır ne saygı..tek taraflı isteklerin geçerliliği gibi bişey evlilikte söz konusu olamaz ..ileride mutlu olmak istiyosan önce senin bi birey olduğunu ve bazı karekteristlik özelliklerinin olduğunu,kabullendiğin veya kabullenmediğin konularda sana saygı duyması gerektiğini söle..kendi istemediği şeyleri senden istemesin..vereliniortak

erkek arkadaşınızdan yaşça küçüksünüz diye,
sesinizi kesip oturacak mısınız yani...
erkek arkadaşınıza deyin ki, "" Akıl yaş da değil,baştadır.."""
daha şimdiden sizi ezmesine izin vermeyin,
hakkınızı arayın,fikrinizi söyleyin,dinlettirin,
gerekiyorsa uygulattırın...
siz sessiz kaldıkça,tamam canım,tamam aşkım dedikçe
o iyice havalanacak ve ben ne dersem o olacak diyecek...
tavrınızı koyun,size sesini bile yükseltmesine izin vermeyin...
eğer böyle devam ederseniz,inanın sizi çok üzer...
sevgiler...

Cnm sen bılırsın ama bu tÜr davranıŞlar evlılıkte daha da artar eŞıtsınız
tecrÜbenın yaŞla alakası yok
her dedıĞını yapma alıŞırsa
sonra sadece kendı ıstedıĞıne gÖre hareket eder Öyle yaptırır sana
sevmesı norml sever ama sadece onun dedıklerıne gÖre olmamalı hayat
ıyı dÜŞÜn derım ben

iyide ben çocuk olarak görmüyorum kendimi o beni öyle görüyo benim şımarık olduğumu düşünüyo o kendinden küçük herkesi öyle görüyo bu sadece benlik bişey degil

ben kendimi bi çok yaşıtımdan daha olgun görüyorum oysa bunu kabul etmiyo
bazı konularda konuyu uzattığımı söylüyo ona göre konuşma kısa ve öz olmalı
fazla sohbeti sevmiyo bense konuşmayı paylaşmayı seviyorum

bazen düşünüyorum çok zıt kutuplarız acaba yapamazmıyız diye ama ayrılmakta istemiyorum

vardır bazı taktikleriniz dize getirmek için neler yapmalıyım karşıma alıp konuşmak dışında çünkü o konuşmayı tartışmayı sevmiyo

beni çocuk olarak görüyo ama o bendende çocuk bi küserse ben konuşana kadar konuşmaz mesaj atmaz aramaz ya bazen iyi hoşta bi tartışma olduktan sonra çekilmez oluyo beni kişisel olarak çok eleştiriyo şöylesin böylesin sürekli bende bişeyleri düzeltmeye çalışıyo insanların taktir ettiği yönlerimi bile begenmiyo beni sürekli yanlış biriymişim gibi düşündürüyo

ister istemez beni yanlış yapmaya yönlendiriyo

Sen telefonunu meşgule almadığın gün bende almam de kendisine, arkadaşın senin eleştirilecek yönlerini söylüyorsa sende ondan hoşnut olmadığın yönleri ortaya koy.
Verdiğin örnekte olduğu gibi, eğer telefonunu meşgule almana kızıyorsa sende ona "ben aradığımda sende meşgule alıyorsun. Sen almazsan bende almam" diyebilirsin.
Erkeklerin her dediğini yapacak değiliz değil mi?
Mesela eşim benim erkek arkadaşlarımla yanaktan öpüşmelerime kızar, dün bir yere gittik işyerindeki bir bayan vardı orada. Bunlar öpüştüler yanaktan. Ben hiç sorun etmem ama sırf yaptığı hatayı bilsin diye "bir daha seni başka bayanlarla yanaktan öpüştüğünü görmicem" dedim. Bana "o benim arkadaşım" dedi. Bende "o kişi senin arkadaşında benimkiler sevgilim mi? Ne demek bu şimdi. Bir daha görürsem öpüştüğün kişinin yanında cırlarım haberin olsun" dedim. Kıpkırmızı oldu benimki. "Ama çok saçma" falan dedi. Bende "Evet saçma, saçma olduğunu gördüysen ne mutlu bana" dedim. Benimkinin jetonu geç düşer akşam aklı başına geldi. "Kusura bakma manyak bir şey istemişim senden" diyerek özür diledi. Yani bazı konularda kısasa kısas iyi oluyor.

burbuk evet bende bekliyorum benim yaptıklarımı o yapıyo ben ona bak bana kızıyodun ama sende yapıyosun dediğimde evet haklıymışsın diyo
aslında bende hata olarak nitelendirdigi bütün herşeyi oda yapıyo ama o kendini haksız olarak görmüyo ona bi ders vermem lazımm
şunu anlamalı hatayı kendinde arayacaksın karşısındakinde degil
ama bunun için ne yapmam lazım şöyle aklı başına gelecek

4 yaş çok abartı bi fark değilki..ben de 22 yaşımdayım,gerçi benm erkek arkadaşım da 22 ama benden büyük olsaydı da yola getirmesini bilirdim :oklava: yazdıklarına göre bi kadın-erkek ilişkisi mi yaşıyosunuz yoksa usta-çırak ilişkisi mi anlayamadım ben.Sen onun istediği gibi biri olmak,bişeylerin ''sözde'' doğrusunu öğrenmek zorunda değilsin.
Sana tekrar öyle bişey yapmaya kalktığında,hep burdan örnek verildiği için söylüyorum,mesela aradı sen de müsait değilsin,meşgule at.o da bundan olay çıkardığında 'neden ama doğruları hep sen bilmez misin,madem ki sen müsait olmadığında meşgule atıyosun,ben de senin izinden gideyim de doğru bişeyler öğreneyim dedim beğenmedin mi?' de.Belki direk söylemenden anlamıyodur,taşlamadan anlar diye düşündüm :uhm:
niye hep onun istediği gibi biri olasınki,senin açından bakarsak da o çok kısa konuşmuyo mu?yani onun değil senin açından bakarsak ozaman sen de illa bu yapılmalıymış gibi 'çok kestirmeden konuşuyosun,hiç uzun uzun muhabbet edemiyoruz..' diye sorun yaratabilirdin?Ama insanları çok uç sorunlar olmadığı sürece değiştirmeye çalışmamak lazım..

ya zaten onun iyi bi zamanında güzel güzel anlatınca evet haklısın diyo ama benimde sinirlerimi kontrol edemediğim oluyo

haklısın dedikten sonra o hatayı başka bi zaman tekrarlamıyosa çok sorun olmuyodur herhalde?Zaten erkeklerin çoğu sinirlendi mi böyle şeyleri sallamıo,sakinleşince aklı başına geliyo :kızgın:

haklısın dedikten sonra o hatayı başka bi zaman tekrarlamıyosa çok sorun olmuyodur herhalde?Zaten erkeklerin çoğu sinirlendi mi böyle şeyleri sallamıo,sakinleşince aklı başına geliyo :kızgın:

ama bu tekrarlamama tek bir olay için ben istiyorum ki bişey derken benim yerimede koysun kendini onada diyorum
ben bişey yaparken onun yerinde olsam bu durumda ne tepki veririm

tartışmamak için hep susmayı tercih etmekte çok kötü psikoljik şiddet gibi geliyo bana
kendimi kötü hissettiriyo sanki onu mutsuz ediyomuşum gibi düşündürüyo

seni madem bu derece küçük buluyor o zaman ne diye sizinle evlenmeyi düşünüyor ne saçma bir düşüncedir...
Önce bu konuda ona söylenmesi gerekeni söyleyin daha sonra zaten halledersiniz..
Sorun en başından bu sanırım..

seni madem bu derece küçük buluyor o zaman ne diye sizinle evlenmeyi düşünüyor ne saçma bir düşüncedir...
Önce bu konuda ona söylenmesi gerekeni söyleyin daha sonra zaten halledersiniz..
Sorun en başından bu sanırım..

valla bende bilmiyorum
bişey düşünemiyorum bi ders vermem gerek anlaması için

Bence sizin sevgiliniz doğru adam değil....
Evlenmek için doğru adam beni iyi hissettiren, kendimi prenses gibi, mükemmel bir insan gibi, dünyanın en güzel en akıllı insanıyş gibi görmemi sağlayacak, ve bana o şekilde davranan adamdır...
Ne mutlu bana ki ben buldum....
Evet ben dünyanın en güzeli en akıllısı en iyisi değilim, ama kocam bana öyle hissettiriyor....

iyide ben çocuk olarak görmüyorum kendimi o beni öyle görüyo benim şımarık olduğumu düşünüyo o kendinden küçük herkesi öyle görüyo bu sadece benlik bişey degil

ben kendimi bi çok yaşıtımdan daha olgun görüyorum oysa bunu kabul etmiyo
bazı konularda konuyu uzattığımı söylüyo ona göre konuşma kısa ve öz olmalı
fazla sohbeti sevmiyo bense konuşmayı paylaşmayı seviyorum

bazen düşünüyorum çok zıt kutuplarız acaba yapamazmıyız diye ama ayrılmakta istemiyorum

vardır bazı taktikleriniz dize getirmek için neler yapmalıyım karşıma alıp konuşmak dışında çünkü o konuşmayı tartışmayı sevmiyo

sevgiline söyle; insanlar konuşa konuşa, hayvanlar koklaşa koklaşa..

anlattıklarınızın hiçbiri aşılmayacak sorunlar değil ama küçük görmesi ne demek.
küçük dağları neresiyle yaratmış acaba?
madem sizi küçük görüyor desenize ona; çoluk çocukla ne işin var diye..

Back
X