• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardm

hmm çifte standartlar kokusu geliyo burnuma buram mm buramm..CADIARZU

senii yönetme konusuna gelince kendini çocuk olarak algılamanı istiyor..

ama hoşgörü,anlayış,yaşam biçimi gibi konulara gelince sen büyük bir insan sıfatına büründürülüyorsun..

peki sen bu çelişkiden nasıl kurtulacaksın?
kafamçokkarıştı
çocukmusun? yoksa büyük deneyimli,anlayışlı,görmüş geçirmiş bi hanımmı? bence buna karar vermen oldukça zor olacak..

doğru insan olmadığına kalıbımı basarım..:delphin:

ya ben kendimi yaşadığım çevre olsun yaşıtlarım olsun hani görmüş geçirmiş derler ya öyle görüyorum kiminle nerde nasıl konuşulacagını iyi bildigimi düşünüyorum vede gayet tecrübeli görüyorum

ama onunda aynı işyerinde çalışmadığımız için o bunu görmüyo ona göre çocuksuyum
onun yanında biraz şımarıyo olabilirim ama o benim sevgilim ona şımarmıcamda kime şımarcam ayrıca bu şımarıklık naz olarak kapris olarak aldıgılanmasın lütfen

onunda fikir ayrılıklarımız var ama ben bu tür şeyleri kafama takmam biraz rahat bi insanım insanları sıkmayı bunaltmayı sevmem fikir çatışmalarına girmem illa benim dediklerimi kabul edecek diye bi şart koşmam kimseye oda bu zaafımdan yararlanıyo işte

Back