Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogruysa cok terbiyesiz saygisiz sevgisiz bir kadinmis ona karsi
Hanimefendi ben bipolar mani tedavisi goruyorum Allah basiniza gerçekten bu hastaligi vermesin
Dogruysa cok terbiyesiz saygisiz sevgisiz bir kadinmis ona karsi
Cocugunun annesine bunlarimi dedi pes dogrusu cocuk niye yapmis bu kadindan o zaman uyusamadik diyebilirdi. Konu sahibi adam kararsiz bence isterseniz bi daha gorusun ki bence ( hoslanmissinizda) goruseceksiniz ama maddi acidan hep bi eziklik icinde olacaktir ve bu sorun yaratir.Dogruysa cok terbiyesiz saygisiz sevgisiz bir kadinmis ona karsi
Hiç şans verme denk görmemişse siz hiç görmeyin bence boşverin ne Olduda bunu düşünür oldu altından kesin bişey çıkar kapatılan defter açılınca zarardan başka bişey görmezsinizHanımlar ocagin ilk haftasi biriyle tanistim yasadigim sehirde benim gibi bosanmis cocugu var annesiyle yasiyor cocuk.adam 29 yasinda yakisikli boylu poslu etkilendim yaklasik iki hafta telden daha sonra yuzyuze gorustuk gercekten kendisine,birseyler hissettim hoslandim dis gorunusunden hayata bakis acimizda ayni mesela o da muhafazakar benim gibi.bana kurdugu cumleleri hala etkiliyor o da olumluydu ilk gorusme sonrasinda.neyse ben 20 gun yurtdisina cikmam gerekiyordu ve gelincede 1 hafta kadar yine sehir disi yapmam gerekiyordu. Bu adam bigun bana yazdi ki benim zaman kaybina tahsmmulum yok bir de maddi olarak denk degiliz. Bende yo ll verdim istemeyene. Maddi olarak denk olmayisimiz guyaa biz zenginmisiz.bnm duzenli gelirim var ama harcligim olacak kadar dort katli mustakil e vde yasiyoruz babam kariyerli onun ailesine gore bunlari sorun yapti.yani sudan sebepler iste...Neyse bu adam Bugün bana gerivites yaptı diyor ki ben seni sevmistim yanlis yaptim sabirsiz davrandim senin gibi iyi bi insani birakmakla hata ettim goruselim uygunsa netlestirelim istisare edelim diye açık acik yaziyor ne yapmam mantikli olur siz ne yapardiniz
Niye bosanmis?Hanımlar ocagin ilk haftasi biriyle tanistim yasadigim sehirde benim gibi bosanmis cocugu var annesiyle yasiyor cocuk.adam 29 yasinda yakisikli boylu poslu etkilendim yaklasik iki hafta telden daha sonra yuzyuze gorustuk gercekten kendisine,birseyler hissettim hoslandim dis gorunusunden hayata bakis acimizda ayni mesela o da muhafazakar benim gibi.bana kurdugu cumleleri hala etkiliyor o da olumluydu ilk gorusme sonrasinda.neyse ben 20 gun yurtdisina cikmam gerekiyordu ve gelincede 1 hafta kadar yine sehir disi yapmam gerekiyordu. Bu adam bigun bana yazdi ki benim zaman kaybina tahsmmulum yok bir de maddi olarak denk degiliz. Bende yo ll verdim istemeyene. Maddi olarak denk olmayisimiz guyaa biz zenginmisiz.bnm duzenli gelirim var ama harcligim olacak kadar dort katli mustakil e vde yasiyoruz babam kariyerli onun ailesine gore bunlari sorun yapti.yani sudan sebepler iste...Neyse bu adam Bugün bana gerivites yaptı diyor ki ben seni sevmistim yanlis yaptim sabirsiz davrandim senin gibi iyi bi insani birakmakla hata ettim goruselim uygunsa netlestirelim istisare edelim diye açık acik yaziyor ne yapmam mantikli olur siz ne yapardiniz